Κατηγορίες
Διάφορα

Ο επαναληπτικός του ΠΑΟΚ στο “Cafe στο 90′”!

Έτοιμος είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά» να πραγματοποιήσει «πτήση» μέσα στη Σουηδία με αντίπαλο την Έστερσουντ για τους ομίλους του Europa League (20.00), έτοιμο και το “Cafe στο 90′” να υποδεχτεί τους ποδοσφαιρόφιλους για μια ακόμη ευρωπαϊκή βραδιά!

O ΠΑΟΚ με αβαντάζ το 3-1 του πρώτου αγώνα θέλει να σφραγίσει την πρόκριση και να μπει στην αυριανή κλήρωση του Europa League, ενώ στο πλευρό του θα έχει πολλούς φίλους της ομάδας από τη Σουηδία και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο Λουτσέσκου μάλλον θα ξεκινήσει το ματς με την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα που απέδωσε αρκετά από όσα ήθελε ο Ρουμάνος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ροδρίγο Ρέι θα είναι πάλι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα γνωστοί, δηλαδή ο Μάτος δεξιά, Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο και αριστερά ο Λέοβατς.

Το κενό του Κάνιας θα επιστρατευτεί να καλύψει περισσότερο ο Τσίμιροτ, που θα έχει δίπλα του ξανά τον Σάχοφ στα αμυντικά χαφ, η τριάδα των προωθημένων μέσων θα αποτελείται από τους Κάμπος (δεξιά), Μπίσεσβαρ, Μακ (αριστερά) ενώ ο Πρίγιοβιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected