Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας ΑΕΚ Βέροιας στα δοκιμαστικά της ΠΑΕ στα Σπάτα!

Τέσσερις παίκτες που ξεχώρισαν στην Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας και επιλέχθηκαν από τους υπεύθυνους του δικτύου, θα μεταβούν στην Αθήνα για δοκιμαστικά τεστ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ακαδημίας ΑΕΚ Βέροιας :

“Με μεγάλη χαρά η ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας ανακοινώνει την κλήση τεσσάρων ποδοσφαιριστών της (ηλικίες 2002-2003) στα δοκιμαστικά που θα πραγματοποιήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου.

Το διήμερο καταγραφής ικανοτήτων θα περιλαμβάνει την Παρασκευή 8-9 προπόνηση και το Σάββατο 9-9 φιλικό παιχνίδι με αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ .Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα παρευρεθούν στο αθλητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα είναι τα εξής: Χολέβας Χαράλαμπος, Παπαγιάννης Δημήτριος, Βουδούρης Αντώνιος και Κουτσούκης Βασίλειος.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ για ακόμη μία φορά δίπλα στην Ακαδημία μας, δίνει χώρο και ευκαιρίες στους ποδοσφαιριστές μας να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Από την πλευρά μας ,η ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας δεσμεύεται απέναντι στην ΠΑΕ ΑΕΚ να συνεχίσει να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ακολουθώντας τη γραμμή που έχει χαραχτεί, ώστε να υπάρξουν ανάλογες ευκαιρίες για ακόμη περισσότερους ποδοσφαιριστές της στο μέλλον.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected