Super League 1

“Μαγεία” Παναιτωλικού στα Χανιά!

Nα είχαμε 1000 μάτια να βλέπουμε αυτόν τον Παναιτωλικό! Με τρομερή εμφάνιση, με όλους τους παίκτες σε εξαιρετική μέρα, με τον Ντίας να ξεμπουκώνει ήρθε το εμφατικό 0-3 στα Περιβόλια επί του Πλατανιά. Πάτησε 5άδα η ομάδα του Αγρινίου!

Με αέρα από την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, τα «καναρίνια» μπήκαν με φόρα στον αγωνιστικό χώρο των Χανίων. Αφού πέρασαν τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά στην συνέχεια ο Παναιτωλικός έδειξε τα δόντια του.

Όπως αναφέρει το agrinio-sports, με επιθετική άμυνα «έκλεβε» την μπάλα από τον αντίπαλο και ήταν… φωτιά στις αντεπιθέσεις. Αρχικά έχασε 1-2 ευκαιρίες αλλά η ομάδα πατούσε καλά στο γήπεδο και όλα έδειχναν ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου.

Έτσι κι έγινε. Μόλις στο 12′. Σε μια από τις επιθέσεις που… έχτισαν σωστά οι παίκτες του Χάβου, ο Ρόσα έκανε το δυνατό σουτ, ο Κοκκαλάς απέκρουσε λανθασμένα και στο… ριμπάουντ ο Ντίας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης κάνοντας το 0-1 και ανοίγοντας λογαριασμό με την φανέλα του Παναιτωλικού. Η συνέχεια του πρώτου μέρους είχε… κυανοκίτρινη σφραγίδα.

Αφού η άμυνα και ο Κυριακίδης αντέδρασαν σωστά στις ευκαιρίες του Πλατανιά για να ισοφαρίσει, στην συνέχεια χάθηκε ξανά η μπάλα από το κέντρο και μπροστά με την ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ.

Έτσι στο 42′ από την πάσα του Κλέσιο ο Ρόσα πέτυχε γκολάρα κάνοντας το 0-2. Μάλιστα το ημίχρονο θα μπορούσε να κλείσει πιο πανηγυρικά, αν ο Κλέσιο στο τετ α τετ με τον Κοκκαλά ήταν πιο γρήγορος και εύστοχος. Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα.

Με το 0-2 αβαντάζ ο Παναιτωλικός απλά όφειλε να υπερασπιστεί το σκορ, να… φάει το χρόνο και να φύγει από τα Χανιά με το πολύτιμο τρίποντο. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα όταν ο Πλιάτσικας αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους.

Έτσι τα «καναρίνια» πιέστηκαν ελάχιστα, γύρισαν σωστά την μπάλα και… ως κερασάκι ήρθε και ένα τρίτο γκολ από τον Ντίας, όπου όμως πρέπει να σταθούμε στη μαγική πάσα του Μαρινάκη που «διέλυσε» την άμυνα των γηπεδούχων.

Συνθέσεις

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς (46′ Στόιτσεφ), Κοροβέσης (46΄Πατράλης), Βάντερσον, Στάθης, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούντνικ

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ρότσα (52΄Τσοκάνης), Μόρας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Κλέσιο, Μάσουρεκ, Ρόσα (59′ Λόπες), Ντίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected