Γ Εθνική / Τοπικά

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΦΑΣ Νάουσα και Άρης Παλαιοχωρίου – Φίλιππος Αλεξάνδρειας (pregame)


Σέντρα αύριο Κυριακή (1/10) στους 8 ομίλους της Γ Εθνικής και το SportsUp θα βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις τόσο για τη LIVE κάλυψη αγώνων όσο και στα ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.

Η εκκίνηση αύριο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, ώστε να διαπιστώσουν οι ομάδες το επίπεδο της ετοιμότητας τους, σε μια σεζόν εξαιρετικά δύσκολη και…επίπονη καθώς αρκετές θα είναι αυτές που θα αποχαιρετίσουν την κατηγορία αλλά και αυτές που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλος την πρωτιά στους ομίλους.

Δύο από τα ματς που ξεχωρίζουν στο αυριανό πρόγραμμα είναι αφενός μεν το τοπικό ντέρμπι της Ημαθίας ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και τον ΦΑΣ Νάουσα και αφετέρου αυτό στη Χαλκιδική, κόντρα στον πρωταθλητή Άρη Παλαιοχωρίου και τον νεοσύστατο Φίλιππο Αλεξάνδρειας.

Κεντρίζει το ενδιαφέρον το ντέρμπι της Ημαθίας

Δύο ομάδες που ξεχωρίζουν τα τελευταία χρόνια (και όχι μόνο) στο ποδόσφαιρο του νομού, είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και ο ΦΑΣ Νάουσα.

Οι “πράσινοι” επιστρέφουν μετά από πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας κατακτήσει πέρσι τον τίτλο στην Α1 Ερασιτεχνική ενώ από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” θα αγωνιστούν για δεύτερη σερί σεζόν στη Γ Εθνική, εκεί όπου πέρσι πραγματοποίησαν αξιοθαύμαστη πορεία.

Οι Γιώργος Ντάμτσιος και Δημήτρης Χριστοφορίδης είδαν αρκετά μέσα από την προετοιμασία και τα φιλικά και σίγουρα το αγωνιστικό σκέλος είναι αυτό που απασχολεί τους δύο τεχνικούς και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, μόνο ΦΑΣ θα αγωνιστεί με απουσίες στο αυριανό (1/10, 16.00) παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων.

Οι τραυματίες Παντζαρτζίδης και Ευθυμιάδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα, ενώ στη διάθεση του προπονητή Δημήτρη Χριστοφορίδη δεν θα είναι ο Αργύρης Τούφας, ο οποίος εκτίει τιμωρία (κόκκινη κάρτα) από την περσινή περίοδο.

Στη διάθεση του τεχνικού των “πρασίνων” είναι και o Ανδρέας Ζαχαριουδάκης, που επιστρέφει στην Ημαθία αλλά και ο Νίκος Βαφειάδης (19/8/1999, επιθετικός) από τον Ποντιακό Πολυδενδρίου της ΕΠΣ Μακεδονίας, τελευταίο απόκτημα της ομάδας των Τρικάλων.

το ρόστερ του Μέγα Αλέξανδρου ΕΔΩ
το ρόστερ του ΦΑΣ Νάουσα ΕΔΩ

Μέρες δόξας για το Παλαιοχώρι, πρώτο δείγμα γραφής για τον “νέο” Φίλιππο Αλεξάνδρειας

Πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι και στη Χαλκιδική, εκεί όπου ο πρωταθλητής Άρης θα υποδεχτεί τον Φίλιππο από την Ημαθία, ομάδα που προήλθε από τη αφομοίωση του ΑΦΜ του Διαγόρα Σεβαστής. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με όλα τους τα “όπλα” και ο Λεωνίδας Μπίλης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, μιας και δεν θα χρειαστεί να…πονοκεφαλιάσει λίγα 24ωρα μετά την έλευση του στην ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Παπαδόπουλος θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν θα ρίξει στη μάχη τον Αλέξανδρο Ραχήμ, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων

το ρόστερ του Άρη Παλαιοχωρίου ΕΔΩ
το ρόστερ του Φίλιππου Αλεξάνδρειας ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected