Κατηγορίες
Super League 1

Παναθηναϊκός από…ατσάλι, αποθέωση από τον κόσμο!

Ο παλμός της Θ13 έφερε το 2-0 του 13′, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να ισορροπήσει τη διοικητική αστάθεια, που έχει προκύψει το τελευταίο 10ήμερο εξαιτίας της αιφνιδιαστικής αποχώρησης Αλαφούζου, και να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Από το αυτογκόλ του Μιχαήλ και το φάουλ του Μολίνς κρίθηκε το αποτέλεσμα. Αποθέωση στο φινάλε για Ουζουνίδη και ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού”.

Ξεκάθαρο έκανε ο κόσμος σε παίκτες και προπονητή ότι θα είναι παρών στα δύσκολα. Στις ιστορικές και πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει ο σύλλογος, οι οπαδοί του σχεδόν γέμισαν τη Λεωφόρο και έδωσαν πνοή στην ομάδα, που έπρεπε να σκεφτεί το αγωνιστικό κομμάτι και κατάφερε πολύ γρήγορα να «σβήσει» το ματς με τον ΠΑΣ, με δυο γκολ μέχρι και το 13′.

«Σε χτύπησαν οι εντός κι εκτός εχθροί σου…» και «θα σε τελειώσουμε εμείς» με αποδέκτη τον Αλαφούζο, τα πανό γεμάτα νόημα από τους οργανωμένους φίλους των «πράσινων».

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέντο, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ (78′ Δώνης), Βιγιαφάνιες (69′ Μουνιέ), Άλτμαν (60′ Λουντ), Μολίνς

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας (65′ Ναδάλες), Κοζορώνης (56′ Κόντε), Γαρουφαλιάς, Μανθάτης (59′ Σολτάνι), Χαλκιαδάκης, Γιάκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected