Γ Εθνική / Τοπικά

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : “Η ιστορική αναμέτρηση με την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης!”

Έναν αντίπαλο με ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ταλανίζεται όμως τα τελευταία χρόνια από πολλά (εξωαγωνιστικά) πρόβλήματα, υποδέχεται την Κυριακή ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Η ομάδα της Ημαθίας καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πετύχει μια πολύ σπουδαία νίκη, που θα δώσει ξεχωριστή αίγλη στον σύλλογο αλλά και θα του επιτρέψει παράλληλα να χαμογελάσει για τρίτη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα για την αναμέτρηση της Κυριακής και είναι σίγουρο πως το Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων σας προσκαλεί στο γήπεδο Τρικάλων την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 16:00 στην ιστορική αναμέτρηση με την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής.

Ελάτε όλοι μαζί με μια φωνή να στηρίξουμε την ομάδα μας σε ένα σπουδαίο αγώνα. Οι φίλοι και φίλαθλοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων είναι η δύναμη της ομάδας μας και ο 12ος παίκτης μας!

ΜΕΓΑ γράφεις ιστορία!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected