Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – Νέα Γενεά Νικομήδειας 0-0


Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το χθεσινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, στο γειτονικό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις πιο κλασικές ευκαιρίες στην αναμέτρηση, έπεσαν όμως πάνω σε έναν εξαιρετικό Μανιόπουλο ο οποίος σε δύο περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο, είπε “όχι” σε ισάριθμα τετ-α-τετ των Δημήτρη Παπακωνσταντίνου και Δημητριάδη.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, χωρίς πολλές επιθετικές ενέργειες και περισσότερο παιχνίδι κέντρου, το Μακροχώρι ανέβασε την απόδοση του και πίεσε την αντίπαλη άμυνα.

Η ομάδα του Γρηγόρη Ηλιάδη άρχισε να βρίσκει τους διαδρόμους προς την εστία του Μανιόπουλου και να δείχνει πιο απειλητική, με αποκορύφωμα τις δύο φάσεις στις οποίες ο έμπειρος γκολκίπερ της Νέας Γενεάς αποσόβησε και κράτησε το μηδέν.

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν την τύχη με το μέρος τους στο 87′ όταν ο Σγούρος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Δαλήγγαρος προσπάθησε να απομακρύνει και η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών και κατέληξε κόρνερ.

Επόμενο παιχνίδι για τους “ασπρόμαυρους” στην Επισκοπή με αντίπαλο τον Κεραυνό ενώ η Νέα Γενεά θα υποδεχτεί στην έδρα της τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Σουροβίκης, Ηλιάδης, Δημητριάδης, Χερίδης Μ., Σταματίου, Μουρατίδης (46′ Γκιουλέκας), Παπακωνσταντίνου Δ., Τσακαλίδης (77′ Χερίδης Κ.), Παπακωνσταντίνου Δ., Πίκος, Λουκίδης (66′ Σγούρος).

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μανιόπουλος, Μουρατίδης (84′ Σταυρίδης), Σακαλής, Παγγούρας, Τσιφλίδης, Δαλήγγαρος, Καϊογλίδης (70′ Μυλωνάς), Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος, Λιλιόπουλος, Καλφούτζος (90′ Γιαννόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected