Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Εδεσσαϊκός – ΑΕ Καρίτσας 1-1

Με το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να φύγει από το γήπεδο της Έδεσσας η ΑΕ Καρίτσας.

Η ομάδα της Πιερίας αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, προηγήθηκε στο σκορ αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης, αφού ισοφαρίστηκε 5 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει το pieriasport, ο Κωστόπουλος βγήκε απέναντι στον Παπουρτζή στο 35΄και στην σημαντικότερη ευκαιρία του 1ου μέρους και για τις δυο ομάδες, με τον τερματοφύλακα της ομάδας της Έδεσσας να καταφέρνει να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.

Αυτό δεν έγινε στο 50΄όταν ο Κυπαρίσσης μπήκε μέσα στην περιοχή του Εδεσσαϊκού και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 85΄οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το 1-1 με κεφαλιά του Σκαθαρούδη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός (Ηλίας Σαμπάνης): Παπουρτζής, Κούμπους (46′ Αβραμίδης), Τζατζανάς, Φωτιάς, Ουζούνης, Παπαγεωργίου, Καράμπελας, Προύντσης (46′ Ρέτζια), Ιωσηφίδης (61′ Μπουράκης), Σκαθαρούδης, Σφέτκος (76′ Κάρτζιος)

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Τσιλεγκερίδης, Δαλαμήτρας, Μητράκας Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροΐρης, Μαυρίδης (Τσιώμης), Μπέης, Κυπαρίσσης (Βασιούρης), Κυρτέγος, Κωστόπουλος (Αντωνόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected