Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Θεοχάρης στα Τρίκαλα, Σουλίδης στη Νάουσα, Κατεριάδης στην Κατερίνη. Όλοι οι ορισμοί στη Γ Εθνική (5/11)

Ανακοινώθηκαν σήμερα (31/10) οι διαιτητές και βοηθοί της 5ης αγωνιστικής σε 1ο, 5ο, 6ο και 7ο αλλά και 7ης σε 2ο, 3ο και 4ο όμιλο της Γ Εθνικής, που διεξάγεται την Κυριακή 5/11.

Στο εντός έδρας παιχνίδι του πρωτοπόρου Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και την ΑΕ Καρίτσας, η ΚΕΔ επέλεξε τον Δημήτρη Θεοχάρη (φωτ) από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, με βοηθούς τους Παναγιώτη Σακκά και Δημήτρη Σακκά από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Λεωνίδας Βασιλειάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο ματς του ΔΑΚ Νάουσας ανάμεσα στον ΦΑΣ και τον Μακεδονικό, η Επιτροπή όρισε τον Στράτο Σουλίδη από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Γιώργο Ταγκαλίδη και Γιώργο Μίλτση από την ΕΠΣ Πέλλας. Παρατηρητής θα είναι ο Κώστας Κουρδής από τη Λάρισα.

Την ίδια ώρα στην Κατερίνη και την αναμέτρηση του Πιερικού με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας θα διευθύνει ο Ιορδάνης Κατεριάδης από την ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς τους Θανάση Δέλλιο και Δημήτρη Δεμερτζή από την ίδια Ένωση, με παρατηρητή διαιτησίας τον Θεόφιλο Φωτιάδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Να σημειώσουμε πως δεν έχει οριστεί κανείς Ημαθιώτης ρέφερι στους υπόλοιπους αγώνες.

δείτε τους ορισμούς της Κυριακής 5/11 στη Γ Εθνική ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected