Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η πρώτη μεγάλη μάχη της Εθνικής LIVE στο “Draw” Cafe!

Η Εθνική μας, παρά τα προβλήματά της, θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε (9/11, 21:45) στο “Maksimir” με την Κροατία και να αυξήσει τις ελπίδες της ενόψει του δεύτερου αγώνα. Μια αναμέτρηση που…καθηλώνει και θα την απολαύσετε στο “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα

Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει και η Εθνική μας ομάδα δίνει ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ραντεβού της σύγχρονης ιστορίας της. Σε μια έδρα που δεν έχει χάσει ποτέ και φιλοδοξεί να επεκτείνει αυτό το σερί, απόψε το βράδυ (9/11, 21:45) δίνει τη μάχη της με αντίπαλο την Κροατία στον πρώτο αγώνα μπαράζ για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Το “Maksimir” αναμένεται να είναι γεμάτο, η Εθνική τα προβλήματα της να την ταλανίζουν, αλλά το σίγουρο είναι πως όσοι μπουν στο χορτάρι, θα καταθέσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους για να μπορέσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να αυξήσουν τις ελπίδες πρόκρισης ενόψει της δεύτερης μάχης στο “Γ. Καραϊσκάκης” σε τρεις ημέρες (12/11, 21:45).

Ο Μίχαελ Σκίμπε ξέρει ότι έχει προβλήματα, δεν υπολογίζει σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που είναι βασικά όπλα του, το πιθανότερο είναι πως ούτε ο Βασίλης Τοροσίδης θα καταφέρει να παίξει από την αρχή, όμως η ιστορία γράφεται πάντα από τους παρόντες και όσοι αγωνιστούν, θα πρέπει να παίξουν και γι’ αυτούς που θα λείπουν. “Η ισχύς εν τη ενώσει” και όλοι μαζί για τον ίδιο σκοπό, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έχουν και οι Κροάτες βέβαια τα θέματά τους, αφού ο Κόβατσιτς είναι εκτός, ο Μπάντελ το ίδιο, ο Μάντζουκιτς μάλλον θα παίξει, αλλά δεν είναι στα καλύτερά του και χθες προπονήθηκε μεν, αλλά σε πιο χαμηλό τέμπο από τους υπόλοιπους, όμως δεδομένα πρόκειται για μια ομάδα με απίστευτο ταλέντο, κυρίως μεσοεπιθετικά. Το γνωρίζουν αυτό στην Εθνική και έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για να τους αντιμετωπίσουν ανάλογα. Το έκαναν στο Βέλγιο, το έκαναν στη Βοσνία, γιατί όχι και στην Κροατία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected