Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έρχονται μέρες δύσκολες με την παραίτηση της προέδρου…

Παραιτούμαι για δεν τους αντέχω άλλο», με αυτά το λόγια η Ροδούλα Σπινθάκη έβαλε τον δικό της επίλογο στην προσπάθεια που έκανε στο να ηγηθεί για 2 περίπου μήνες της μεγάλης ομάδας του νησιού τον ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Η πρόεδρος της ομάδας όπως δήλωσε δεν θα συνεχίσει από αυτή την θέση με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες στην “κυανοκίτρινη” ομάδα που αυτή την στιγμή μένει να αιωρείται στο κενό καθώς την πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου την είχε μέχρι πρότινος πρόεδρος Ροδούλα Σπινθάκη!

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης κανένας δεν περίμενε η πρόεδρος να δηλώσει παραίτηση! Ακόμα και οι πιο στενοί της συνεργάτες! Από το μεσημέρι της Πέμπτης μετά την δήλωση βόμβα της προέδρου το κλίμα στην ομάδα έγινε βαρύ καθώς κανείς δεν ξέρει τι μέλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής… Η πλευρά της προέδρου σίγουρα δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το μεγάλο φορτίο που λέγεται ΑΠΣ Ζάκυνθος με τους Συμβούλους να μένουν παγωμένοι από τις εξελίξεις. Η πλευρά του Στέλιου Γούναρη που είχε τον τελευταίο καιρό περιθωριοποιηθεί τηρεί σιγή ιχθύος και περιμένει άμεσα στην σύγκληση του διοικητικού Συμβουλίου για να παρθούν οι αποφάσεις.

Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ ξέρουν ότι πίσω από την απόφαση της παραίτησης έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα που εξώθησαν την γνωστή γιατρό στο να πάρει αυτή την απόφαση. Οι κόντρες στα διοικητικά δρώμενα μεταξύ του Στέλιου Γούναρη και του Στράτου Κουρούμαλου, οι διαξιφισμοί, η εσωστρέφεια τα προβλήματα με ποδοσφαιριστές η σίτιση, η στέγαση αυτών καθώς και η δυσχερή βαθμολογική θέση της ομάδας ήταν κάποιοι από τους παράγοντες έτσι ώστε η πρόεδρος να οδηγηθεί προς την έξοδο…

περισσότερα στο ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected