Κατηγορίες
Αθλήματα

Στην 8η θέση και σπουδαία επίδοση η Μαρία Τσακίρη, 7 μετάλλια για Αντωνίου, Ράλλη και Σαμαρινού

Μια ακόμα μεγάλη διεθνή επιτυχία για την Μαρία Τσακίρη. Κατέκτησε την 8η θέση στο αγώνισμα των 12,5 χλμ. του JIBU Cup 2 που διεξήχθει χθες Παρασκευή (15/12) στη Ριντάνα της Ιταλίας.

Η πρωταθλήτρια του ΕΟΣ Δράμας με συνολικό χρόνο 45:35,0 και μια άστοχη βολή, που της στοίχησε και τη θέση στο βάθρο, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και πέτυχε την επίδοση που επιδίωκε από την αρχή της χρονιάς.

Η Τσακίρη στρέφει πλέον την προσοχή της για τους επόμενους μεγάλους αγώνες του 2018, το Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων, με στόχο μία θέση στις πρώτη εξάδα.

Επτά μετάλλια για Αντωνίου, Πρώιο, Ράλλη και Σαμαρινού

Εντυπωσιακός ήταν ο απολογισμός της ελληνικής ομάδας στους διεθνείς αγώνες Αλπικών που πραγματοποιήθηκαν στη Ravna Planina της Βοσνίας χθες και προχθές (14-15/12). Οι έλληνες αθλητές κέρδισαν συνολικά επτά μετάλλια σε τέσσερα αγωνίσματα τεχνικής κατάβασης.

Κορυφαίος όλων ο Γιάννης Αντωνίου που κέρδισε ένα χρυσό (15.12.17) και ένα αργυρό μετάλλιο (14.12.17) με εντυπωσιακές επιδόσεις που του βελτίωσαν τόσο τη διεθνή βαθμολογία του όσο και του πολλαπλασίασαν τις ελπίδες πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κορέας.

Ο Ευρυτάνας Πρωταθλητής φαίνεται να βρίσκει τη φόρμα του την κατάλληλη περίοδο. Το χρυσό μετάλλιο το κέρδισε με συνολικό χρόνο 1:21,45 και 26,76 βαθμούς, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ.
Ο Γιάννης Πρώιος ήταν πολύ καλός και κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο την πρώτη ημέρα.

Στις γυναίκες οι δύο πρωταθλήτριες μας, Σοφία Ράλλη και Μαρία Σαμαρινού, μοιράστηκαν 4 μετάλλια, από ένα αργυρό και ένα χάλκινο η κάθε μια, αλλά η συγκομιδή των βαθμών τους δεν ήταν ικανοποιητική.

Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους Αγγέλης και Καραμίχας

Η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες, επηρέασαν τον Απόστολο Αγγέλη με αποτέλεσμα να μην κάνει κάτι αξιόλογο στο παγκόσμιο κύπελλο (WC3) που πραγματοποιήθηκε στο Annecy της Γαλλίας χθες Παρασκευή (15/12). Στο αγώνισμα των 10 χλμ με συνολικό χρόνο 26:50,6, τρεις άστοχες βολές και 163,78 βαθμούς τερμάτισε στην 100η θέση.

Την προχθεσινή ημέρα 14.12.2017, ο Κλεάνθης Καραμίχας αγωνίστηκε στα 20 χλμ του IBU CUP3 που διεξήχθει στο Obertilliach της Αυστρίας και κατάφερε να κερδίσει την πρόκριση για τους επόμενους αγώνες της σειράς των IBU CUPS εξασφαλίζοντας στην χώρα μας πολύτιμους βαθμούς στη παγκόσμια κατάταξη. Τερμάτισε στην 90η θέση από 114 αθλητές που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με συνολικό χρόνο 59:38,8 και τέσσερις άστοχες βολές.

Οι δύο Μετσοβίτες αθλητές, με τις παραπάνω διοργανώσεις, ολοκλήρωσαν τις διεθνείς τους υποχρεώσεις για το 2017, στο άθλημα του Διάθλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected