Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Διαστημική Μπαρτσελόνα, σάρωσε τα πάντα στο διάβα της!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Μπαρτσελόνα έστησε τρίτο διαδοχικό διπλό (0-3) στο σπίτι της Ρεάλ. Την πάγωσε στο -14 και συνεχίζει με μυθικό αήττητο να παίζει μόνη για τον τίτλο.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τη Μπαρτσελόνα να νικά μέσα στη Μαδρίτη τη Ρεάλ. Μα αυτή τη φορά, αυτή η νίκη μάλλον πόνεσε περισσότερο από κάθε άλλη τους «μερένχες», που (υποτίθεται ότι) τα έπαιζαν όλα για όλα και ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ζιντάν έχασαν στο clasico και λένε έτσι adios στο πρωτάθλημα ήδη από τα Χριστούγεννα, τα οποία τελικά δεν ήταν «λευκά», αλλά «μπλαουγκράνα».

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο (72′ Ασένσιο), Κόβατσιτς (72′ Μπέιλ), Κρόος, Μόντριτς, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (65′ Νάτσο)

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Βερμάλεν, Σέρζι Ρομπέρτο (93′ Αλέις Βιδάλ), Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Παουλίνιο (84′ Αντρέ Γκόμες), Ινιέστα (76′ Σεμέντο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected