Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το πρώτο γκολ του Μέσι κόντρα στη Τσέλσι δίνει το προβάδισμα στη Μπάρτσα

H… κατάρα έσπασε! Ο Λιονέλ Μέσι βρήκε δίχτυα και πέτυχε το πρώτο του γκολ απέναντι στην Τσέλσι!

Μόνο η Τσέλσι του είχε ξεφύγει, πάει κι αυτή… Σπάζοντας την κατάρα απέναντι στους «μπλε» με το πρώτο γκολ εναντίον τους, ο Μέσι επέτρεψε στην κυνική Μπαρτσελόνα να φύγει με πολύτιμη ισοπαλία (1-1).

Έμοιαζε με τον κρυπτονίτη στις υπερφυσικές του δυνάμεις. Μετά από 9 παιχνίδια απέναντι της, 730 αγωνιστικά λεπτά και πάνω από 30 τελικές, ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε καταφέρει να σκοράρει απέναντι στην Τσέλσι, που έμοιαζε με αυτό που οι Ισπανοί λένε bestia negra: κακό δαίμονα.

Κάποια στιγμή όμως, όλα τα μάγια λύνονται. Σε ένα ματς που είχε στραβώσει εντελώς για την Μπαρτσελόνα, ο Μίκελ Αλόνσο έκανε το πρώτο λάθος των «μπλε» σε όλη την αναμέτρηση και ο Αργεντινός μάγος με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 1-1 που έμοιαζε με κλοπή για τους Καταλανούς με τον τρόπο που εξελίχθηκε η αναμέτρηση!

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Μόζες, Αλόνσο, Καντέ, Φάμπρεγας (84′ Ντρίνκγουοτερ), Πέδρο (83′ Μοράτα), Γουίλιαν, Αζάρ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Αλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Παουλίνιο (64′ Αλέις Βιδάλ), Μπουσκέτς, Ινιέστα (92′ Αντρέ Γκόμες), Μέσι, Σουάρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected