Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Το μεγάλο ντέρμπι της Β Εθνικής Γυναικών και τα σενάρια για την τελική κατάταξη

Δύο πολύ καθοριστικά παιχνίδια για την τελική κατάταξη του 2ου ομίλου, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β Εθνικής Γυναικών.

Η πρωτοπόρος Προοδευτική Περάματος, πραγματοποιεί αύριο το ρεπό της και εκ των πραγμάτων, η αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με τις Νεφέλες Πιερίας αποκτά τον χαρακτήρα “τελικού” για τις δύο ομάδες.

Αν οι Ημαθιώτισσες καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο, θα πιάσουν τις Νεφέλες στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο για να τις προσπεράσουν στο goal average, θα πρέπει να καλύψουν τη διαφορά της ήττας του πρώτου αγώνα με σκορ 2-1.

Αν όμως η ομάδα της Πιερίας αποχωρήσει από την Ημαθία με το τρίποντο στις βαλίτσες της, τότε θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρώτη θέση καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται στην Κατερίνη τις Αμαζόνες.

Την ίδια ώρα στην Παραμυθιά, η ομάδα της Θεσπρωτίας αγωνίζεται σε έναν (στην κυριολεξία) τελικό παραμονής με αντίπαλο τον Μαγνησιακό. Οι γηπεδούχες παίζουν για δύο αποτελέσματα, καθώς ακόμη και η ισοπαλία της δίνει το εισιτήριο παραμονής στην κατηγορία, μιας και η ομάδα του Βόλου έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική. Αν η ομάδα της Μαγνησίας φύγει με το “διπλό” από την όμορφη Παραμυθιά, τότε οι Αμαζόνες πρέπει να κάνουν την υπέρβαση την επόμενη Κυριακή και να επικρατήσουν των Νεφελών στην Κατερίνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών :

9η αγωνιστική (25/2)

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Νεφέλες Πιερίας

Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Μαγνησιακός

10η αγωνιστική (4/3)

Νεφέλες Πιερίας – Αμαζόνες Θεσπρωτίας

Προοδευτική Περάματος – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

Η βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ Δ Β
1 Προοδευτική Περάματος 7 5 0 2 21 4 17 15
2 Νεφέλες Πιερίας 6 4 1 1 12 12 0 13
3 Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 6 3 1 2 13 10 3 10
4 Αμαζόνες Θεσπρωτίας 6 1 1 4 9 18 -9 4
5 Μαγνησιακός 7 0 3 4 9 20 -11 3
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected