Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακός, ο λόγος να κλείσεις θέση στο “Draw” Cafe!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, το απόγευμα της Κυριακής (19:30) στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Super League και η Τούμπα αναμένεται να πάρει… φωτιά στη «μάχη» για το πρωτάθλημα.

Μια ακόμη μεγάλη μονομαχία που κεντρίζει το ενδιαφέρον των θαμώνων του “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πηγαίνει στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» από την θέση του… οδηγού στο πρωτάθλημα. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 52 βαθμούς, έναντι 46 των Πειραιωτών που είναι στην 3η θέση και με οκτώ αναμετρήσεις να απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το ντέρμπι της Τούμπας είναι ιδιαίτερα κρίσιμο στη «μάχη» για την κατάκτηση του φετινού μαραθωνίου. Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη και συνάμα το «τρίποντο». Πάντως, η επικράτηση επί του Ολυμπιακού δεν θα φέρει μόνο βαθμολογικά οφέλη στους Θεσσαλονικείς, αλλά και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Ο «Δικέφαλος» θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη μπροστά στους οπαδούς του, ενώ παράλληλα με το «τρίποντο» θα έχει προκαλέσει ένα σημαντικό πλήγμα σ’ έναν από τους φετινούς διεκδικητές του τίτλου και παράλληλα θα μπει στην τελική… ευθεία με την καλύτερη ψυχολογία, όντας στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, τελικός… είναι το ματς της Τούμπας για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο -6 από την πρωτιά και βλέπουν το ντέρμπι της Τούμπας ως την τελευταία ευκαιρία για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του φετινού τίτλου. Σε περίπτωση που το «συγκρότημα» του Όσκαρ Γκαρθία γνωρίσει την ήττα, τότε αυτομάτως τίθεται εκτός «μάχης» για την συνέχεια. Αντίθετα, αν οι Πειραιώτες φύγουν με το «διπλό» από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τότε, πέραν από το… σοκ που θα έχουν προκαλέσει στον ΠΑΟΚ, θα δείχνουν πως διαθέτουν ακόμα το… μέταλλο του πρωταθλητή και θα στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Με Πέλκα στο ντέρμπι
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ξεπέρασε, σε μεγάλο βαθμό, το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάχοβ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Τζάλμα, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Πάνοπλος στη Τούμπα
Ο Όσκαρ Γκαρθία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού για τη κρίσιμη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected