Κατηγορίες
Αθλήματα

Σπουδαία νίκη για τα κορίτσια του Φίλιππου Βέροιας!

Αν και δυσκολεύτηκε στα Γιαννιτσά, ο Φίλιππος Βέροιας πήρε μια σημαντική νίκη επί του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου με 23-20 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, η νίκη αυτή φέρνει πιο κοντά την ομάδα της Βέροιας στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Κορυφαία για τον Φίλιππο ήταν η Μπατζαρακούδη με 10 γκολ, ενώ από τον Μέγα Αλέξανδρο η Ντιμτσούδη με επτά γκολ.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 20-23

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 4-5, 5-6, 6-8, 7-11, 10-11 (ημχ), 10-11, 11-14, 16-18, 19-20, 19-21, 20-23

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Αλέξανδρος Ταρινίδης): Πυριτίδου, Τομίδου, Παντσαρτσή, Πλιόγκα 2, Μαντζίρη, Ντιμτσούδη 7, Ε. Τροχίδου 1, Χατζησαββίδου, Χ. Τροχίδου 4, Τρελλοπούλου, Παρασκευαϊδου, Λαζαρίδου, Παύλου 3, Αναστασίου 3, Ζιάκα, Γιουβανόγλου.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γιώργος Τσικίνας): Νάκο, Ντόβα, Νοχουσίδου, Σ. Θεοδοσοπούλου, Κατσικαρώνη, Εμμανουηλίδου 2, Καραχαρίση, Σπυριδοπούλου 3, Μπατζαρακούδη 10, Γεωργιάδου 7, Σαμαρά, Πιτούλια, Β. Θεοδοσοπούλου 1.

Διαιτητές: Λινάρδος-Νικολαϊδης. Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 2/4-4/4.

*Στο 59.03’ λεπτό του αγώνα, κατόπιν δίλεπτης αποβολής που δέχθηκε η αθλήτρια του Μέγ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών Αναστασίου Ελένη, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο απευθυνόμενη στον διαιτητή Νικολαϊδη τον προσέβαλε με άσεμνη χειρονομία ήτοι σφιγμένο το χέρι γροθιά και κουνντας το πάνω κάτω, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη και εν συνεχεία την μπλε κάρτα. Ως εκ τούτου κρατήθηκε το δελτίο της αθλήτριας.

Γιώργος Τσικίνας: «Σημαντική νίκη για την 4η θέση»

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών έμεινε ο Γιώργος Τσικίνας.

Ο τεχνικός του Φιλίππου Βέροιας μετά το τέλος του αγώνα τόνισε στο e-handball.gr: «Πολύ σημαντική νίκη για εμάς, σε ένα όχι και τόσο καλό παιχνίδι. Είναι σημαντική νίκη γιατί πλησιάσαμε στην τεταρτη θέση της βαθμολογίας που ήταν ο αρχικός μας στόχος και θα τον πιάσουμε.

Δεν ήταν καλό το ματς, αλλά με υπομονή και ψυχραιμία κρατήσαμε το προβάδισμα, ενώ σήμερα ήταν πολύ καλή και η τερματοφύλακας μας η Βίκυ Θεοδοσωπούλου που μας κράτησε με τις αποκρούσεις της. Στην επίθεση είχαε καλές συνεργασίες την στιγμή που η άμυνα του αντιπάλου ήταν πιεστική και καταφέραμε να σκοράρουμε».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected