Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τη Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου! (vid)

H Μαρσέιγ επικράτησε 2-0 της Σάλτσμπουργκ στο Vélodrome και βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό του Europa League. Βασικός ο Μήτρογλου, άτυχοι οι Αυστριακοί. 

Ο δρόμος για το «Groupama Stadium» της Λυών έγινε πιο εύκολος για τη Μαρσέιγ, η οποία επικράτησε 2-0 της Σάλτσμπουργκ. Οι Μασσαλοί του Μήτρογλου (αγωνίστηκε βασικός) είχαν ουσία και πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα. Άτυχοι οι Αυστριακοί που είχαν δοκάρι, ενώ «φωνάζουν» για δυο πέναλτι.

Είναι η μόνη γαλλική ομάδα που έχει σηκώσει Champions League κι αυτό την κάνει ξεχωριστή εντός συνόρων. Τώρα πάει να γίνει η πρώτη γαλλική ομάδα που θα έχει στην κατοχή της και Chapions και Europa League και μάλιστα το σενάριο γίνεται πιο ηδονικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο φετινός τελικός φιλοξενείται στην (εχθρική) Λιόν.

Στην Μαρσέιγ πήγαν όλα δεξιά, αφού το 2-0 επί της Σάλτσμπουργκ ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει από έναν αγώνα που ήταν πολύ πιο ισορροπημένος από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ.

Μεγάλο μερίδιο της νίκης πάει και στο φλεγόμενο «Βελοντρόμ» που με την ενέργεια του έσπρωξε την ομάδα της Μασσαλίας στην καθαρή νίκη.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

ΜΑΡΣΕΪΓ: Γιοάν Πελέ, Σαρ, Ραμί, Λουίζ Γκουστάβο, Αμαβί, Μαξίμ Λοπέζ (60′ Ενζί), Σανσόν, Παγέτ, Τοβέν (81′ Ζερμέν), Οκάμπος (52′ Ζαμπό Ανγκισά), Μήτρογλου.

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Βάλκε, Λάινερ, Ραμάλιο, Τσάλετα-Τσαρ, Ούλμερ, Σαμασεκού, Αϊνταρά (81′ Γιαμπό), Μπερίσα, Βολφ (68′ Σλάγκερ), Ντάμπουρ, Χουάνγκ Χι-Τσαν (60′ Γκούλμπραντσεν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected