Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Και εγένετο στην Ημαθία η Ακαδημία “Football Kings”! (photos+vid)

Νέα ποδοσφαιρική ακαδημία με το όνομα “Football Kings” απέκτησε η Ημαθία και συγκεκριμένα το Καμποχώρι!

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξη τύπου από τους εμπνευστές του εγχειρήματος, Στέφανο Ματζικόπουλο (πρόεδρος), Μέρκο Καραλιόπουλο και Νίκο Αναστασόπουλο, η νέα Ακαδημία Ποδοσφαίρου θα αποτελέσει την καινούρια πρόταση για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές.

Προπονητές θα είναι οι δύο γνωστοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της περιοχής μας, με σπουδαία καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας, εχέγγυο για όσους επιθυμούν να μάθουν από πρώτο χέρι τα μυστικά του αθλήματος.

Ο Νίκος Αναστασόπουλος δήλωσε: «Θέλουμε να φτιάξουμε ένα εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιριστών, με εστίαση στη διαμόρφωση του χαρακτήρα” ενώ ο Μέρκος Καραλιόπουλος τόνισε την ανάγκη για την αναζήτηση και προσέλκυση των ταλέντων της περιοχής.

Οι ακαδημίες θα αποτελούνται από 50 παιδιά που θα αντιστοιχούν σε κάθε προπονητή, ενώ η εφηβική ομάδα που θα δημιουργηθεί θα συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης.

Ο τρόπος επικοινωνίας είναι διαδικτυακός μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση footballkings.201810@gmail.com ενώ οι εγγραφές αρχίζουν άμεσα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ακαδημίας, Στέφανος Ματζικόπουλος.

Να σημειώσουμε πως η “Football Kings” δημιουργήθηκε μετά τη συνένωση της Ακαδημία του Λουτρού και της αντίστοιχης του Καμποχωρίου ενώ οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται και στα δύο γήπεδα.

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected