Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Στα ουράνια το Μαυροβούνι για το καμάρι του, τη Δόξα! (photos)

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή, αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα για τον τελικό των Play Off της ΕΠΣ Πέλλας όπου η Δόξα Μαυροβουνίου επικράτησε δύσκολα με σκορ 2-1 της Δόξας Μελισσίου και πήρε το εισιτήριο για την Γ´ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, σε ένα παιχνίδι το οποίο έγινε παρουσία 1000 περίπου θεατών.

Όπως αναφέρει το pellasports.gr, η αναμέτρηση μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η εξέλιξη του σκορ όμως κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα και κυριάρχησαν στο πρώτο ημίωρο όπου εκτός από το τέρμα του Γιάννη Σερέτη που στο 8’ που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και έγραψε το 0-1 παγώνοντας το γήπεδο, είχαν κλασική ευκαιρία στο 9’ με τον Άβτο Νιοράτζε να σπαταλά κλασική ευκαιρία για να διευρύνει το προβάδισμα τους, ενώ στο 34’ ο Δημήτρης Λιτοβολής βρέθηκε στο έδαφος μετά από σπρώξιμο παίκτη των γηπεδούχων σε μια φάση που μάλλον έχουν δίκιο να φωνάζουν για πέναλτι.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έδειξαν να αφυπνίζονται και έψαξαν την ισοφάριση κάτι που τελικά ήρθε στο 43’ όταν ο Στέλιος Ρέντζια έβγαλε περίτεχνη σέντρα ο Κώστας Καπουσούζης με κεφαλιά έστρωσε την μπάλα στον Βασίλη Γιαουτζή πού με πλασέ σε κενή εστία έγραψε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι στην πρώτη ουσιαστική επίθεση τους ευτύχησαν να προηγηθούν όταν ο Βασίλης Γιαουτζής ελίχθηκε υπέροχα στην περιοχή των αντιπάλων έσπασε την μπάλα στον Γιώργο Μπρέγκου που με σουτ στην κίνηση, νίκησε τον Αβραάμ Καραογλανίδη γράφοντας το 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Όλοι πίστεψαν ότι το ματς κάπου εκεί τελείωσε, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι σιγά ανασυντάχθηκαν και άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο ψάχνοντας την ισοφάριση, ωστόσο η τύχη δεν ήταν μαζί τους, καθώς είδαν δύο φορές την μπάλα να βρίσκει τα δοκάρια των γηπεδούχων, αρχικά στο 67’ όταν ένα φάουλ-κεραυνός του Μάριου Τζάτζη τράνταξε την συμβολή των δοκών του ανήμπορου να αντιδράσει Θόδωρου Καμπαλή, όπως και στο 78’ όταν σε σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων ο Δημήτρης Λιτοβολής με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις

Δόξα Μαυροβουνίου (Σίμος Προδρομίδης): Καμπαλής, Γάτσος, Ζαχαριάδης, Ρέις, Αποστολούδας, Ουζούνης (90′ Πίττας), Γιαουτζής, Μπρέγκου, Καπουσούζης (86’ Φανιάδης), Γκότσης (64’ Νάτσης), Ρέντζια.

Δόξα Μελισσίου : Καραογλανίδης, Χατζηδάκης, Φουρεράι, Βερβελές, Φωστηρόπουλος (80′ Ρομάντζος), Σερέτης, (46’ Δουλκερίδης), Νιοράτζε, Μιχαηλίδης, Σιδηρόπουλος, Λιτοβολής

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected