Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Πρωταθλήτρια Ημαθίας για τη σεζόν 2017/2018 η Νίκη Αγκαθιάς!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά ο τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2017/2018!

Με γκολ του Χρήστου Σιδηρόπουλου στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, η Νίκη Αγκαθιάς ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και πανηγυρίζει την άνοδο στη Γ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, όπου βρέθηκαν περίπου 1000 φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν το τελευταίο ματς της σεζόν στην Α1 ΕΠΣ Ημαθίας.

Μια αναμέτρηση που ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, καθώς στο 17′ ο Φωτιάδης εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Αθανασιάδης κινήθηκε έξυπνα στο πρώτο δοκάρι και με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Ιωακειμίδη.

Από το χρονικό σημείο εκείνο, ο “δικέφαλος” έδωσε χώρο στους τυπικά φιλοξενούμενους, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοση τους και βγήκαν με αξιώσεις στα καρέ του Ευαγγελόπουλου, με τον ΠΑΟΚ όμως να παραμένει απειλητικός κατά διαστήματα.

Το γκολ που ήθελε η Νίκη για να επανέλθει στο παιχνίδι ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν Ευγένης Κίτσας δεν το σκέφτηκε καθόλου και με εκπληκτικό ψαλιδάκι στην κίνηση, νίκησε τον Ευαγγελόπουλο, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι άλλαξε εικόνα και ειδικά μετά την αποβολή του Καρατάσιου στο 63′, έγινε πιο δυνατό με ελάχιστο καθαρό χρόνο παιχνιδιού.

Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων (ο ΠΑΟΚ φάνηκε σαφώς πιο διαβασμένος σε σχέση με το παιχνίδι πριν τρεις μέρες) και το αριθμητικό πλεονέκτημα της Νίκης, το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το 90ο λεπτό, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση.

Ίδια η εικόνα και στο διάστημα αυτό, με την ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη να έχει την κατοχή αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του ΠΑΟΚ.

Για να φτάσουμε τελικά στο 120+ της παράτασης όταν μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά, ο Σιδηρόπουλος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στη Γ Εθνική!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Παπαδάκη

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Μπουκλάς Γ., Κούκλας Αρ., Μπεκτάς, Αθανασιάδης, Καρατάσιος, Φωτιάδης (71′ Πατατούκας), Ζωγράφος, Βασιλείου, Πετράι (90+1′ Χαρισούδης), Αργυρόπουλος (56′ Καραντουλαμάς)

Νίκη Αγκαθιάς : Ιωακειμίδης, Τριανταφυλλίδης, Παπασυμεών, Παντελίδης, Ξαγοράρης, Πέτκος, Ζαρογιάννης (66′ Βούλγαρης), Μοσχόπουλος (112′ Σιδηρόπουλος), Λίτσι, Ιορδανόπουλος, Κίτσας Ε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected