Κατηγορίες
Football League

Πρωταθλητής ο ΟΦΗ με…όργια Μάνου! (vid)

Aπέμεναν 90 λεπτά για να στεφθούν πρωταθλητές οι παίκτες που φορούσαν την φανέλα του ΟΦΗ και τον οδήγησαν με εμφατικό τρόπο στον φυσικό του χώρο!

Σε μια Κυριακή που το «Γεντί Κουλέ» κόχλαζε από 7.000 κόσμο που κατέκλυσαν τις εξέδρες του για να πανηγυρίσουν την επιστροφή της ομάδας στη Super League.

Το τελικό 5-0 ήταν το κερασάκι στην τούρτα με τον Δημήτρη Μάνο να κάνει χατ τρικ και να φτάνει τα 27 γκολ ενώ από ένα γκολ ακόμα πέτυχαν οι Βασίλης Κουτσιανικούλης, Μανώλης Παπαστεριανός.

Από την άλλη πλευρά, οι Λάικωνες μπορεί να ηττήθηκαν, αλλά το γκολ που δέχτηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο φινάλε από τον Άρη, είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν παραμονή.

το φιλμ του αγώνα στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας (74′ Μονιάκης), Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Νάστος, Λεάλ (69′ Πουρτουλίδης), Κουτσιανικούλης, Μάνος (71′ Περογαμβράκης), Βουό.

ΣΠΑΡΤΗ (Κώστας Οικονόμου): Μπακοδήμος, Γραικός (59′ Ρούμπος), Σάββα, Δοδοντσάκης, Βοσνακίδης, Τσιόφου, Οικονομόπουλος, Κωστάκης (67′ Μπέζας), Κολτσίδας, Μουζακίτης, Καζβιρόπουλος.

δείτε το πρώτο γκολ του ΟΦΗ εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected