Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πρόκριση για την Ελβετία σε ένα… τρελό ματς!

Η Ελβετία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 κόντρα στην αδιάφορη Κόστα Ρίκα και πάει στους «16».

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλές φάσεις και ωραίο θέαμα Ελβετία και Κόστα Ρίκα μοιράστηκαν τους βαθμούς, καθώς οι Βορειοαμερικάνοι με πέναλτι στις καθυστερήσεις ισοφάρισαν σε 2-2.

Τι κι αν δεν είχαν ελπίδες πρόκρισης; Οι Κοσταρικανοί ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και από το 6ο λεπτό έκαναν αισθητή την παρουσία τους όταν μετά από πλασέ του Κάμπελ έδιωξε ο Ζόμερ με τον Μπόρχες να πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι της Ελβετίας. Ένα λεπτό αργότερα ήρε και νέα φάση με τον Κολίντρες να πιάνει δυνατό σουτ, όμως η μπάλα να βγαίνει για λίγο έξω. Ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι, καθώς στο 10′ πραγματοποίησε ένα όμορφο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να μην του κάνει τη χάρη και να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

το φιλμ του αγώνα στο Sportime

Συνθέσεις

ΕΛΒΕΤΙΑ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Ακάνζι, Σχαρ, Ροντρίγκεθ, Τζάκα, Μπεχράμι (60’ Ζακάρια), Τζεμαΐλι, Σακίρι (81′ Λανγκ), Εμπολό, Γκαβράνοβιτς (69’ Ντρμιτς).

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Όσκαρ Ραμίρεζ): Νάβας, Ακόστα, Γκονζάλες, Οβιέδο, Γκαμπόα (93′ Σμιθ), Γουάστον, Μπόργκες, Κολίντρες (81′ Γουάλας), Μπράιαν Ρουίς, Γκούζμαν (91′ Αζοφεϊφά), Κάμπελ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected