Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Η μεταγραφή Μασούρα και οι ανανεώσεις

Ημέρα εξελίξεων η σημερινή στην ΑΕ Καραϊσκάκης, που ανακοίνωσε τη μεταγραφή Μασούρα αλλά και μια σειρά από ανανεώσεις.

Ο Αλέξανδρος Μασούρας (21/03/1998) επιθετικός με καταγωγή από τα Γιάννενα, είναι το νέο απόκτημα των Αρτινών, που εντάσσουν στο δυναμικό τους τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Καρδίτσας και παλαιότερα του Απόλλωνα Παραλιμνίου και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Την ίδια ώρα οι Γυφτοκώστας, Καραγιαννίδης, Καψάλης, Κυριάκης, Μπεκατώρος, Παπανίκου, Χούσος, Χρούσιελ και Ψιάνος θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Aναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Μασούρα.

Ο 20χρονος (21/03/98) μέσος, διεθνής με την Εθνική Παίδων, έχει καταγωγή από το Απόμερο Άρτας. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αγωνίστηκε στην Κ20 του Γιαννιώτικου Συλλόγου.

Την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Αλέξανδρε καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!

“Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με εννέα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας.

Τη φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης θα φορούν και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι:

Γυφτοκώστας Νίκος, Καραγιαννίδης Τέλης, Καψάλης Μάριος, Κυριάκης Δημήτρης, Μπεκατώρος Αλέξανδρος, Παπανίκου Νίκος, Χούσος Μάριος, Χρούσιελ Σεμπάστιαν και Ψιάνος Στέργιος.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected