Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η θέληση της ψυχής από τον μονόφθαλμο Παραγουανό ποδοσφαιριστή! Δείτε τι γκολάρα σημείωσε! (vid)

Μπορεί η Κριστόμπαλ Κολόν ν’ αποκλείστηκε από τη Σέρο Πορτένιο, αλλά ο Μάριο Ρικάρντο είναι “ήρωας” για το ποδόσφαιρο της Παραγουάης. Αν κι έχει χάσει το ένα του μάτι, συνεχίζει να παίζει και μάλιστα πέτυχε ένα απίθανα πανέμορφο γκολ.

Η μάχη στο “Estadio Lic. Erico Galeano Segovia” της Καπιατά για το Κύπελλο Παραγουάης ήταν εκ των προτέρων άνιση.

Όπως αναφέρει το Sport24, από τη μία η τοπική ομάδα τρίτης κατηγορίας, Κριστόμπαλ Κολόν (Χριστόφορος Κολόμβος), από την μια από τις σπουδαιότερες ομάδες του ποδοσφαίρου της χώρας της Νοτίου Αμερικής, Σέρο Πορτένιο.

Τα προγνωστικά περί ανωτερότητας της “σικλόν” επιβεβαιώθηκαν, αλλά ήρωας του ματς δεν είναι ο Νέλσον Βαλντές (πρώην φορ του Ολυμπιακού) ή ο Άλφιο Οβιέδο ή ο Ερνάν Νόβικ που σκόραραν για τη Σέρο. Ήρωας είναι ο παίκτης που πέτυχε το μοναδικό γκολ της Κριστόμπαλ Κολόν, Μάριο Ρικάρντο.

Πέτυχε ένα απίθανο πανέμορφο γκολ. Αλλά κι αυτό είναι ελάσσονος σημασίας μπροστά στην ιστορία του. Ο Μάριο Ρικάρντο έχασε το ένα μάτι του κατά την παιδική του ηλικία σε ατύχημα. Κι όμως, δεν το έβαλε κάτω, δεν τα παράτησε.

Αντίθετα, έκανε αυτό που ονειρευόταν. Να παίξει ποδόσφαιρο. Στα 28 του έτη “έκλεψε” την παράσταση, ακόμη κι αν η ομάδα του αποκλείστηκε. Απολαύστε το απίθανο γκολ που πέτυχε:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected