Κατηγορίες
Super League 1

Ήττα από την Ομόνοια για τον ΠΑΟ, το γκολ ο Ντάρμπισιρ (vid)

Η Ομόνοια επικράτησε του Παναθηναϊκού σε φιλική αναμέτρηση στο ΓΣΠ με 1-0 χάρη σε κεφαλιά του Ματ Ντάρμπισιρ.

Ο Παναθηναϊκός είχε ξανά καλή εικόνα, αλλά και «χτυπητές» αδυναμίες που έφεραν την ήττα 1-0 απέναντι στην Ομόνοια στην Κύπρο. Βροντερό «παρών» από τη Θύρα 13 και κράξιμο στον Γιάννη Αλαφούζο!

Η εικόνα της ομάδας για ακόμα μια φορά ήταν αρκετά καλή, όμως, το ίδιο δυνατές ήταν και οι αδυναμίες και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το «τριφύλλι». Η απουσία ποιότητας από το ρόστερ, η έλλειψη βασικού φορ και τα ζητήματα που έχουν να λύσουν οι «πράσινοι», επηρεάζουν τη συνολική εικόνα της ομάδας κι αυτό φαίνεται στο χορτάρι, όσο καλή δουλειά και να κάνει ο Έλληνας τεχνικός με τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα.

Η παρουσία του Κουρμπέλη, στο πρώτο φιλικό που έπαιξε φέτος ο αρχηγός, έδωσε μια ακόμα καλύτερη εικόνα στους «πράσινους» στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, για άλλη μια φορά η έλλειψη φορ δεν έφερε αποτέλεσμα και σκοράρισμα, παρότι στο φινάλε δημιουργήθηκαν φάσεις για να μπορέσει το «τριφύλλι» να ισοφαρίσει και να αποφύγει ακόμα μια ήττα, την τέταρτη στα πέντε φιλικά που έχει δώσει η ομάδα μέχρι τώρα.

Στο φιλικό με την Ομόνοια, όμως, αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν η παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού. Τα μέλη της Θύρας 13 στην Κύπρο έδωσαν δυναμικό «παρών» και χειροκρότησαν την ομάδα, όμως, το πιο βασικό ήταν πως έβγαλαν στη… σέντρα τον Γιάννη Αλαφούζο. Με πανό, συνθήματα και άγριο κράξιμο στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και της αντιπαναθηναϊκές πρακτικές του που βυθίζουν καθημερινά τον σύλλογο. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τα συνθήματα δεν σταμάτησαν, με τον κόσμο να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και να δείχνει την αντίθεσή του στα όσα εξευτελιστικά κάνει στον Παναθηναϊκό ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος…

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός στο αγωνιστικό κομμάτι έδειξε ξανά τόσο τη δουλειά σε συγκεκριμένα κομμάτια που γίνεται από τον Δώνη όσο και τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν και πρέπει να επιλυθούν στο μέτρο του δυνατού. Οι «πράσινοι» θα δώσουν το επόμενο φιλικό τους στις 12 Αυγούστου στη Λάρισα, απέναντι στην ΑΕΛ…

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Ομόνοια : Μεχίας, Βύντρα, Γκαφούρ, Κούσουλος, Λόπες, Ενρίκε, Σοάρες (69’Τζαρσίνιο), Μόντες (81’Αλμπίν), Χριστοφή (75’Εντρένα), Ζίβετς (58’Λοέ), Ντάρμπισαϊρ (43’Ραμίρεζ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Γιόχανσον (65′ Μαυρομμάτης), Θεοχάρης (78′ Κουντουριώτης), Οικονόμου (80′ Πίσπας), Κουλιμπαλί (75′ Οικονομόπουλος), Χατζηθεοδωρίδης (75′ Αποστολάκης), Κάτσε (65′ Τζανδάρης), Στάικος (46′ Κουρμπέλης), Δώνης (71′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάννης (46′ Μπουζούκης), Ρεγκάκος (46′ Σέχου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected