Football League - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Δασκαλάκη και Sesay ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

Τον δανεισμό του Τάσου Δασκαλάκη από τον Λεβαδειακό ανακοίνωσε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, που ενέταξε στο δυναμικό του και τον Alie Sesay.

Ο 23χρονος (06/05/1995) γκολκίπερ ανήκει στους “πράσινους” από το καλοκαίρι του 2016, όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και κατέγραψε 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Παλαιότερα υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού Βόλου, του Εργοτέλη και του Πλατανιά.

Την ίδια ώρα, ο 24χρονος (02/08/1994) αμυντικός από τη Σιέρα Λεόνε, τρεις φορές διεθνής με την Εθνική της χώρας του, έμεινε ελεύθερος από την ισλανδική Φρέι, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Μπαρνέτ, Λέστερ, Κέμπριτζ και Κόλτσεστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Λεβαδειακός, του τερματοφύλακα Τάσου Δασκαλάκη.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Ο Τάσος Δασκαλάκης γεννήθηκε στα Χανιά στις 6 Μαΐου 1995 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Άμιλλα Μοδίου-Γερανίου. Στη συνέχεια βρέθηκε στον Πλατανιά με τον οποίο έκανε ντεμπούτο στις εθνικές κατηγορίες το 2011. Ακολούθησε η ένταξή του στον Εργοτέλη, όπου από την ομάδα Νέων βρέθηκε στην πρώτη ομάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο το 2014 (Super League). Τη σεζόν 2015-2016 “μετακόμισε” στον Ολυμπιακό Βόλου (3 συμμετοχές στη Football League και 3 στο Κύπελλο), ενώ από το 2016 ανήκει στον Λεβαδειακό, με τον οποίο έχει 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.”

 

“Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Alie Sesay.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Ο Αλί Σισέ γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 1994 στο Λονδίνο, έχοντας καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε, με την εθνική ομάδα της οποίας έχει “χριστεί” διεθνής. Αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά στη Λέστερ και στη συνέχεια απέκτησε πολύτιμες παραστάσεις από τις League One (Κόλτσεστερ 3 συμμετοχές) και League Two (Κέμπριτζ 5 συμμετοχές – Μπαρνέτ 18  συμμετοχές) της Αγγλίας. Τον Ιανουάριο του 2017 πήρε μεταγραφή για τη Frej Täby (Superettan – Β’ Σουηδίας), όπου μέτρησε συνολικά 38 συμμετοχές (πρωτάθλημα – πλέι οφ) και 2 γκολ και επίσης 4 συμμετοχές στο Κύπελλο.”

ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected