Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 4-1

SAM_2996Στην 6η θέση της βαθμολογίας αναρριχήθηκε η Ποντιακή Νεολαία, μετά τη σπουδαία νίκη της κόντρα στον συντοπίτη Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Οι “μπλαουγκράνα” πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και μπροστά στο θερμό κοινό τους, απέδειξαν πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Από την άλλη πλευρά, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων πλήρωσε (εκτός των πολλών απουσιών) το αριθμητικό μειονέκτημα από το 25ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Άρη Μηνούδη, ο οποίος σύμφωνα με τον ρέφερι κ. Μαυρόπουλο, ανέτρεψε τον Κώστα Κίτσα όντας σε προφανή θέση για γκολ.

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς “πρασίνων”, ωστόσο το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ευγένη Κίτσα, έδωσε ουσιαστικά το σύνθημα για την επικράτηση των Ποντίων στο σημερινό παιχνίδι.

Το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων λίγο πριν την ανάπαυλα, ουσιαστικά έσβησε τις όποιες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα από πλευράς φιλοξενούμενων, αν και κατάφεραν στη συνέχεια να μειώσουν το σκορ. Το τέρμα αυτό φέρει τη σφραγίδα του Κώστα Κίτσα, ο οποίος με εντυπωσιακή ενέργεια, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ψύχραιμο πλασέ, “έγραψε” το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

SAM_2998

Η μείωση του σκορ από πλευράς Τρικάλων, με “δράστη” τον Κώστα Χαλβατζή στο 56′ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, το οποίο όμως αποδείχτηκε προσωρινό καθώς πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Κώστας Κίτσας με ατομική ενέργεια, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ζήτησαν το γκολ ωστόσο οι “μπλαουγκράνα” ήταν αυτοί που έφτασαν σε τέταρτο τέρμα, με σκόρερ τον Γιάννη Τζέπη (86′)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Σωτηριάδη.

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

output_uvVQXs Χωρίς τίτλο

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Βρεττός, Μαγγανάρης, Νουσιόπουλος, Κίτσας Λ., Αραμπατζής, Τζέπης, Καϊρακλίδης (59′ Νικολόπουλος), Κίτσας Ε. (88′ Αραπέλης), Σκούρα, Κίτσας Κ. (70′ Αποστολόπουλος), Πιπιλιάρης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Mουσκεφτάρας, Ελευθεριάδης, Μηνούδης Α., Μηνούδης Χ. , (67′ Τερζίδης), Σαλτουρίδης, Ντάμτσιος, Σούρλας Δ., Χαλβατζής, Σερμπίνης, Αθανασιάδης, Παντριάς (46′ Βελικούδης)

*φωτ. από trikalamou.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected