Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οι πρώτες ενδείξεις από τη μεταγραφική λίστα του Μουρίνιο

mourinio1Η Don Balon έβγαλε στη δημοσιότητα τους παίκτες που έχει θέσει υπό… παρακολούθηση ο Ζοσέ Μουρίνιο σε περίπτωση που αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μαν. Γιουνάιτεντ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να αποτελέσει τον νέο τεχνικό της Μαν. Γιουνάιτεντ, ο οποίος έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά, αλλά και τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, με τους Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Χάμες Ροντρίγκες και Άλβαρο Μοράτα να αποτελούν προτεραιότητα.

Ψηλά στη λίστα του ο Πορτογάλος έχει τον επιθετικό της Νάπολι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, σύμφωνα με την «Don Balon». Ο 28χρονος, κάνει εκπληκτικά πράγματα την τελευταία διετία, με αποτέλεσμα να έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών «μεγάλων» ομάδων, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζονται να προσφέρουν πάνω από 70 εκ. ευρώ για να αποκτήσουν το Αργεντινό άσο.

Επιπλέον, ένας από τους παίκτες που θέλει διακαώς ο Ζοσέ Μουρίνιο στην περίπτωση που αναλάβει τελικά την Μαν. Γιουνάιτεντ, είναι ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός τη φετινή χρονιά κινείται σε ρηχά νερά, με τη Ρεάλ να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον πουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους «κόκκινους διαβόλους» να είναι έτοιμοι να προσφέρουν 75 εκ. ευρώ.

Τέλος, έντονο είναι και το ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Γιουβέντους, Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος έχει βρει το καλό του εαυτό στην «Γηραιά Κυρία», δείχνοντας τα εξαιρετικά τεχνικά και φυσικά του χαρακτηριστικά. Ωστόσο, για να καταφέρει να τον ντύσει στα κόκκινα, η ομάδα του Μάντσεστερ θα χρειαστεί να βγάλει από το ταμείο της κοντά στα 30 εκ. ευρώ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected