Super League 1

3-5 Πηγάδια – ΠΑΣ Γιάννινα vs Πανιώνιος 2-0

Με πρωταγωνιστή τον Ντε Βινσέντι ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου σε φιλικό παιχνίδι.

Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν τα φιλικά προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια με νίκη (2-0) σε βάρος του Πανιωνίου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Βέροια και με κορυφαίο τον Ντε Βινσέντι έφτασε στην επικράτηση, χάρη στην εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Το σκορ άνοιξε ο Λίλα έπειτα από ατομική προσπάθεια του Ντε Βινσέντι και σουτ του Λίλα, ενώ ο πρώτος με σουτ από το κέντρο του γηπέδου διαμόρφωσε το 2-0. Υπήρξαν, πάντως, και νεύρα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς μία αντιαθλητική ενέργεια του Κεϊτά λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Λίλα, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Αυγενίκου, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Ρουμπουλάκου, Τοπούζης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Β’ ημίχρονο): Μπαμπανιώτης (Φέγκρους), Κειτά, Γανωτής, Γεωργίου, Γιάκος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Πάντος, Παππάς, Πατσατζόγλου, Τζάνης, Ιωάννου.

Πανιώνιος: Ανέστης, Κουμντί, Κουλοχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος, Γιαννούλης, Μενδρινός, Μιλοβάνοβιτς, Ντούνης, Όκουε, Αραβίδης.

Πανιώνιος (Β΄ημίχρονο): Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ανδράλας, Σπυρόπουλος, Ρόκας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Σμιρλής, Δρόσος, Σταυροθαλασσόπουλος, Φράγκος.

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected