Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Τουρνουά Καμποχωρίου – Λίγα λόγια για τα παιχνίδια

 

  Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιελάμβανε το μίνι τουρνουά που διεξήχθη χθες 22/8 στο γήπεδο του Καμποχωρίου, με τη συμμετοχή της τοπικής ΑΕΚ, του Ατρόμητου Διαβατού και του Νηρέα.

Τα παιχνίδια ήταν 45λεπτα και οι προπονητές των ομάδων βγάλανε αρκετά συμπεράσματα σχετικά με την ετοιμότητα των παικτών, με εξαίρεση τον Ατρόμητο Διαβατού, ο οποίος παρατάχθηκε με 13 παίκτες στη σύνθεση του, λόγω αδειών και τραυματισμών (Ποζιάδης).

Στο πρώτο παιχνίδι οι…μικροί ΑΕΚ Καμποχωρίου και Νηρέας Βέροιας πρόσφεραν εξαιρετικό θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς σε 45 λεπτά σημειώθηκαν έξι γκολ! Το σκορ 3-3 για τους δύο αντιπάλους, που μπορεί να τους χωρίζει μια κατηγορία, όμως στο συγκεκριμένο φιλικό το στοιχείο αυτό “εξανεμίστηκε”, καθώς η ΑΕΚ παρουσιάστηκε πολύ δυνατή, σε αντίθεση με τα “πιτσιρίκια” του Νηρέα, που είχαν μεγάλα κενά στην άμυνα.

Στο δεύτερο παιχνίδι, ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Νηρέα (0-0), σε ένα παιχνίδι μονόλογο του Διαβατού, καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, με τον Μάκη Σπανό να έχει δοκάρι στο 22′. Ο Νηρέας του κ. Σιαφαρίκα έτρεξε πολύ (χαρακτηριστικό γνώρισμα της ομάδας), διόρθωσε την αμυντική λειτουργία και έδειξε ότι με τον χρόνο θα αποδώσει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά, ο Ατρόμητος ήταν καταιγιστικός και συνέτριψε την ΑΕΚ Καμποχωρίου με 5-1. Σκόρερς για τον Ατρόμητο ήταν οι Παναγιώτης Φαρμάκης, Κίτσας, Καρατάσος, Λιλιόπουλος και αυτογκόλ των διοργανωτών. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι προπονητής και στις δύο ομάδες ήταν ο Σάκης Παγγούρας!

Η σύνθεση του Ατρόμητου Διαβατού και στα δύο παιχνίδια

Μουχτάρης, Παγγούρας, Ηλιάδης, Λιλιόπουλος, Μπουτάνι, Ψαλίδας, Καρατάσος, Σπανός Μ., Κουτσιάδης, Κίτσας, Φαρμάκης Παυλ.. Αγωνίστηκαν και οι Φαρμάκης Παν., Θεοδωρίδης.

 

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected