Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Φίλιππος Μελίκης – Μακροχώρι 2-1

Ένα παιχνίδι από τα…παλιά έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Μελίκης, με το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, να τίθεται αντιμέτωπο σε φιλική αναμέτρηση αυτή τη φορά.

Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, με πολλές παγίδες για τους παίκτες (και είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας…), οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουν τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Μελίκης.

Όλη η δράση του παιχνιδιού διαδραματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, όταν και σημειώθηκαν και τα τρία γκολ. Στο 7′ πολύ ωραία ασίστ του Ρομάριο από δεξιά στον Κακαγιάννη, αυτός δεν δυσκολεύεται να νικήσει τον Σακαλή (1-0). Στο 24′ θα έρθει και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους, με “δράστη” τον Μελιόπουλο (φωτ) αυτή τη φορά και δημιουργό πάλι τον πολύ δραστήριο Ρομάριο.

Σχεδόν αμέσως θα έρθει η απάντηση για τους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα στο 27′ όταν, από γύρισμα πίσω στον Κουτσόπουλο, η μπάλα κόλλησε στη λάσπη και ο Βούλγαρης θα το εκμεταλλευτεί και θα μειώσει για το Μακροχώρι.

Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές αλλά και η κόπωση των δύο ομάδων, δεν επέτρεψαν να γίνει καλό παιχνίδι και το 2-1 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Για τους φιλοξενούμενους του Γιάννη Κερλίδη, ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς και σίγουρα δεν μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας.

Από την Ένωση απουσίαζαν αρκετοί παίκτες (Δεληγιώργης, Σταματέλος, Σταματίου), ενώ οι περισσότεροι από τους παίκτες αγωνίζονται για πρώτοι φορά μεταξύ τους και είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο από το πρώτο φιλικό να “βρεθούν” στο γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι της Μελίκης ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι πολύ καλοί, κέρδισαν πολλές μονομαχίες, είχαν κατά διαστήματα εξαιρετικό passing game και δείχνουν να είναι έτοιμοι για τις υποχρεώσεις που έρχονται.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Κουτσόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Αράπος, Τενεκετζής, Ντάμτσιος, Ρίσου, Τεγούσης, Κακαγιάννης, Μελιόπουλος, Ρομάριο, Πιτσάβας. Αγωνίστηκαν και οι Ανδρίτσος, Παπάζογλου, Βενιόπουλος, Τσάκαλος Δ., Τσάκαλος Η., Γούτσης, Πιτόπουλος, Παρσόπουλος, Ντόβας.

Μακροχώρι : Σακαλής, Μπάκανος, Συμεωνίδης Γ., Σαρηγιαννίδης, Βελλίνης, Ηλιάδης, Σαλεπής, Ζαρογιάννης, Τσακαλίδης Τ., Ξαγοράρης, Βούλγαρης. Αγωνίστηκαν και οι Βοργιατζίδης, Αραμπατζής (υπό δοκιμή), Φέιμ, Τακαλίδης Γ., Κόκκινος, Μαυριδόγλου, Συμεωνίδης Χ., Φωτόπουλος, Αντωνίου, Καλούδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected