Κατηγορίες
Super League 1

Νίκος Κάλτσας (Sentra 103.3) – “Άνετη παραμονή”

Ο Νίκος Καλτσάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Βέροιας στην Κομοτηνή μίλησε μεταξύ άλλων για τη μέχρι τώρα πορεία της «Βασίλισσας του Βορρά», τη «μάχη» της παραμονής, αλλά και για την παρουσία του Νίκου Καρύδα στην άκρη του πάγκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καλτσά στον αέρα του “Sentra 103,3”

Για το αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών μετά τις δύο πρώτες ήττες εντός έδρας από Ολυμπιακό και Πανιώνιο είπε: «Οι τρεις κόκκινες κάρτες που αντικρίσαμε στην Λιβαδειά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (σ.σ. με διαιτητή τον Αναστάσιο Κάκο) και ο πρώτος βαθμός που πήραμε με το 0-0 μας πείσμωσαν για να μαζέψουμε κι άλλους βαθμούς. Όπως και έγινε με τις δύο νίκες που ακολούθησαν στην έδρα μας επί του ΠΑΣ Γιάννενα και χθες στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού με το δικό μου γκολ και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τις δύο ήττες που είχανε προηγηθεί στη Βέροια σχολίασε: «Με τον Ολυμπιακό μπορεί να παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και μία εβδομάδα μετά με τον Πανιώνιο αδικήσαμε τους εαυτούς μας αφού δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε».

Για την αλλαγή προπονητή που ακολούθησε με τον Μάκη Χάβο να αποτελεί παρελθόν και τον Νίκο Καρύδα όπως αποδείχθηκε να τον διαδέχεται είπε: «Η αλλαγή προπονητή μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι δεν κάναμε σωστά. Η ομάδα πλέον δείχνει ότι έχει αρχίσει να δένει και να βρίσκει την χημεία της και αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο».

Για τη νίκη επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή βάζοντας τέλος στο αήττητο εντός έδρας σερί επί της παρουσίας του Σάββα Παντελίδη, δήλωσε: «Παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα αλλά λειτουργήσαμε όπως έπρεπε και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις απουσίες που είχαμε φθάσαμε με το δικό μου γκολ στην νίκη. Θα ήθελα μάλιστα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στην Κομοτηνή και μας συμπαραστάθηκαν».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Βέροια σχολίασε: «Θα έχουμε μία ακόμη δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως αποδεικνύει η πορεία της τα τελευταία χρόνια. Περιμένουμε τον κόσμο μας μετά το σερί των τριών τελευταίων παιχνιδιών που έχουμε κάνει να βρεθεί και πάλι στο πλευρό μας. Γνωρίζουμε ότι τον απογοητεύσαμε στο παιχνίδι μας με τον Πανιώνιο και γνωρίζοντας ότι είναι απαιτητικός θα έχει εκτιμήσει τις τρεις εμφανίσεις που ακολούθησαν και θα δώσει δυναμικό παρών».

Τέλος για την μάχη της παραμονής, με δεδομένο ότι εδώ και μία εβδομάδα δεν θα υποβιβαστούν τρεις αλλά δύο ομάδες στην Football League, είπε: «Δεν σημαίνει ότι επειδή πήραμε 7 συνεχόμενους βαθμούς σωθήκαμε κιόλας. Στόχος μας από την αρχή όταν ήταν να υποβιβαστούν τρεις ομάδες και πριν μειωθούν σε δύο ήταν να πετύχουμε την παραμονή μας γρήγορα και στην συνέχεια να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο γίνεται. Σε αυτήν την λογική συνεχίζουμε να δουλεύουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

*onsports.gr

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected