Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός Κοζάνης – Γρεβενά Αεράτα 3-3

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στην Κοζάνη, όπου ο Μακεδονικός στην πρώτη του συμμετοχή στη Δ’ Εθνική, αναδείχτηκε ισόπαλος 3-3 με τα Γρεβενά Αεράτα.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη, ενώ αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές, καθώς έβρεχε συνεχώς, πάνω από 500 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο και απόλαυσαν το θέαμα. Mετά το τέλος του παιχνιδιού ο κόσμος χειροκρότησε τις προσπάθειες των παικτών του Μακεδονικού που αν και με 10 παίκτες από το 16΄έδειξαν χαρακτήρα έπαιξαν με πάθος και έσωσαν στο τέλος την παρτίδα.

Οι προσεχείς αντίπαλοι της Νάουσας στην επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, έδειξαν μια ομάδα δεμένη, ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο, αφού η άμυνα πολλές φορές εκτέθηκε στις αντίπαλες επιθετικές προσπάθειες.

Τα Γρεβενά Αεράτα αγωνίστηκαν με πάθος, όμως παρουσίασαν αρκετά αμυντικά κενά, ενώ παρόλο που προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ και αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με παίκτη παραπάνω, δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Φάσεις και γκολ

4’ O Ευαγγελόπουλος θα μπει απ;o πλάγια στην περιοχή, θα πιάσει επικίνδυνη σέντρα σουτ για να αποκρούσει δύσκολα ο Βίδρας.

9’ ΓΚΟΛ! Ο Μαντζώλας μόνος του στο ύψος του πέναλτι θα κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

17’ Κόκκινη κάρτα για τον Αποστολίδη του Μακεδονικού, για φάουλ στον Χαματάι ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

25΄ Εκτέλεση φάουλ του Κουμπούρα, ο Βίδρας πετάγεται και διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

36’ ΓΚΟΛ! Ο Μπαλοδήμος σκόρερ για τα Αεράτα (1-1).

44΄ Κόρνερ από τον Σακαλή στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά από κοντά του Γρηγόρη Αντωνόπουλου, η μπάλα άουτ.

59’ ΓΚΟΛ! Κόρνερ από δεξιά του Αλεξανδρίδη, πιο ψηλά από όλους ο Θωμάς Λάλλος και με κεφαλιά θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του (1-2).

66’ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Ευαγγελόπουλου από αριστερά, μέσα στην περιοχή ο Ματούλας θα στρώσει με τη μία τη πάλα στον Μαλούτα που με δυνατό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (2-2).

76’ ΓΚΟΛ! Όμορφη κίνηση του Ίττη, θα πλασάρει τον Κρικέλη και θα δώσει εκ νέου το προβάσισμα στην ομάδα του (2-3).

87’ Αποβολή για τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Ο Ματούλας μπαίνει στην περιοχή, ο Βίδρας τον ανατρέπει και ο διαιτητής δείχνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα.

88’ ΓΚΟΛ! Ο Ζαχαριάδης ευστοχεί στο πέναλτι απέναντι στον Ίττη, ο οποίος κάθισε κάτω από τα δοκάρια (3-3).

 Συνθέσεις

Μακεδονικός Κοζάνης : Κρικέλης, Αντωνόπουλος Γ., Μαντζώλας (77’ Ζαχαριάδης), Μαλούτας, Κουμπούρας, Παπαδημητρίου, Αποστολίδης, Νικολάου (67’ Αντωνόπουλος Κ.), Σαριόγλου, Σακαλής (46’ Ματούλας).

Γρεβενά Αεράτα : Βίδρας, Αλεξανδρής, Λάλλος Π. (66’ Ίττης), Δημητριάδης, Λάλλος Θ., Νασιόπουλος, Ιωαννίδης, Δημόπουλος, Χαματάι, Μπαλοδήμος (80’ Κατσαντώνης), Ντινόπουλος (76’ Αποστολίδης Ρ.).

*http://matiesstasport.blogspot.gr/

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected