Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παναργειακός Ορεστικού – Πυρσός Γρεβενών 0-1

Σε μια…λασπομαχία επί 90 λεπτά, νικητής θα ήταν ο πιο τυχερός και ο πιο καλός…κολυμβητής! Στο παιχνίδι που διεξήχθη χθες στον βούρκο του Άργους Ορεστικού, νικητής ήταν ο Πυρσός Γρεβενών, που κατάφερε με γκολ του Κουτσομήτρου στο 65′ να κερδίσει το παιχνίδι.

Οι νεοφώτιστοι “φωνάζουν” για τη διαιτησία του Θεολόγου από το σύνδεσμο Πέλλας, καθώς όπως υποστηρίζουν η δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο Χρήστος Σιδηρόπουλος στο 60′ είναι πολύ αυστηρή, αποβολή η οποία επηρέασε σαφώς τη γηπεδούχο ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τα Λευκάδια, βρήκαν το σθένος και πήραν τη νίκη, η οποία ίσως αποδειχθεί σωτήρια στη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν άλλη τύχη στον αγώνα, καθώς άγγιξαν το γκολ στο 63’, αλλά η προσπάθεια του Βελλίδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Συνθέσεις

Παναργειακός Ορεστικού : Σαραβιανός, Σιδηρόπουλος, Μουρατίδης, Ιωάννου, Ιωαννίδης, Μπακόπουλος, Βλάχόπουλος, Αντωνίου, Τσαμτσάκης, Βελλίδης, Αθανασιάδης.

Πυρσός Γρεβενών : Αθανασόπουλος, Μπόζιαρης Κ. (55’ Μπόζιαρης Π.), Ευαγγελόπουλος, Δούμας, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Κοτσαντίσογλου, Παπαδόπουλος Θ. (75’ Παπαδόπουλος Κ.), Κουτσομήτρος (80’ Ρόβας), Κοσμίδης, Γκέτσιος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected