Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 1-0

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο των Τρικάλων. Ο γηπεδούχος Μέγας Αλέξανδρος πέτυχε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που για μια ακόμη φορά κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα.

Πριν τον αγώνα βραβεύτηκε ο Γιώργος Εφραίμ των φιλοξενούμενων, ως ο MVP της 10ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, κατόπιν ψηφοφορίας που διενεργήθηκε μέσω του Imathia Sports News.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός στο 22′ του 17χρονου τερματοφύλακα των Τρικάλων Χατζημιχαήλ, ο οποίος σε μια φάση συγκρούστηκε με αντίπαλο επιθετικό και αντικαταστάθηκε από τον 16χρονο Γιάντση.

Οι δύο προπονητές, Χρήστος Μανσούρ και Μιχάλης Αλεξιάδης, παρέταξαν τις ομάδες τους με ξεκάθαρο στόχο την σωστή αμυντική λειτουργία και μέσα από την κατοχή να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο. Το γρήγορο γκολ του Καραντουλαμά μόλις στο 6′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων, άλλαξε την τακτική των δύο προπονητών και το παιχνίδι πλέον θα είχε διαφορετική εικόνα.

Οι γηπεδούχοι, με πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά τους επιθετικούς του Αγροτικού,  ο οποίος ανέβασε την απόδοση του και πίεσε τους γηπεδούχους. Η αναγκαστική αλλαγή του Χαμπαλάνοβ, λόγω τραυματισμού (ένιωσε ένα τράβηγμα και αντικαταστάθηκε στο 38′ από τον Σουλιώτη), αποδιοργάνωσε προσωρινά τους φιλοξενούμενους και ανάγκασε τον Μιχάλη Αλεξιάδη να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε πιο δυνατό, ο Αγροτικός συνέχισε να πιέζει, με τον Πύρκα και τον Καφέ σε δύο περιπτώσεις να μην μπορούν να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν 3-4 καλές στιγμές στο διάστημα αυτό, κρατούσαν την πολυπόθητη νίκη και οι φωνές του Χρήστου Μανσούρ (ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή κ. Καραγκιζόπουλο και είδε το μεγαλύτερο μέρος του ματς εκτός γηπέδου) έπιασαν τόπο και οι 3 βαθμοί ίσως αποδειχτούν πολύτιμοι για τη συνέχεια.

Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν αρκετά στο δεύτερο μέρος, ο προπονητής “γέμισε” την επίθεση, όμως το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε και μοιραία ο Αγροτικός συνεχίζει το αρνητικό σερί των εκτός έδρας ματς. Η συνέχεια φαντάζει δύσκολη για την νεανική ομάδα του Αστέρα, που παρόλη την αποδεδειγμένη ποιότητα (γεγονός που εκθείασε και ο Νίκος Σαλτουρίδης, μέλος του ΔΣ της ομάδας των Τρικάλων, ο οποίος σε επικοινωνία που είχαμε μετά το ματς, παραδέχτηκε πως ήταν η καλύτερη ίσως ομάδα που πέρασε από τα Τρίκαλα μέχει στιγμής), λείπει η αποτελεσματικότητα και η τελική προσπάθεια.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ. Μπουκουβάλα και κ. Διαμαντόπουλο.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Χατζημιχαήλ (22′ λ.τ. Γιάντσης), Μαγγανάρης, Αθανασιάδης, Μηνούδης Χ., Παντριάς, Παπαμιχαήλ, Σερμπίνης, Κασνακίδης (90′ Μηνούδης Α.), Σαλτουρίδης (82′ Κούκλας), Παπαδόπουλος, Καραντουλαμάς.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Βοργιατζίδης (81′ Δήμου), Μπάμπος, Τέτος, Οικονόμου Α., Τσανασίδης, Εφραίμ (51′ Δάλλας), Χαμπαλάνοβ (38′ λ.τ. Σουλιώτης), Καφές, Πύρκας, Οικονόμου Χ.

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ και video

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected