Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Imathia Sports News – Νέα καινοτομία, νέα πρόκληση!

χρυσο παπουτσιTo Imathia Sports News, στην προσπάθεια που κάνει για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ανακοινώνει την νέα καινοτομία που θεωρούμε ότι θα προσδώσει μεγαλύτερο κύρος και περισσότερο ενδιαφέρον στο “παραμελημένο” και πολλές φορές πίσω από τα φώτα πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως στο τέλος του πρωταθλήματος, σε συνεργασία με χορηγούς οι οποίοι θα συνεισφέρουν στην διαδικασία αυτή, θα βραβευτούν με το “χρυσό παπούτσι” οι πρώτοι σκόρερς και των δύο ομίλων! Θυμίζουμε πως από την αρχή της χρονιάς, μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής, παραθέτουμε στους αναγνώστες μας όλους τους σκόρερς της κατηγορίας, μαζί με τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες.

Η μάχη μέχρι στιγμής είναι μεγάλη κυρίως στον πρώτο όμιλο, όπου προηγείται ο Γιώργος Αλμπανάκης της Θύελλας Σταυρού με 13 γκολ έναντι 11 του Θοδωρή Δημούλτση του Νηρέα Βέροιας, ενώ στον δεύτερο ο Κώστας Παπαδόπουλος της Νέας Γενεάς Νικομήδειας έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα με 18 γκολ έναντι 8 των Γαβριηλίδη (Ακαδημία Βέροιας), Σιδηρόπουλου (ΓΑΣ Κοπανού) και Φεζουλά (Μακεδόνα Βέροιας).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες και πολλά γκολ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected