Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός Κοζάνης – Έλατος Ελάτης 3-2

249993_10200430964040997_1369193580_nΣε ματς που διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο, Μακεδονικός Κοζάνης και Έλατος Ελάτης, δύο ομάδες που διατηρούν εδώ και χρόνια άριστες φιλικές σχέσεις, αποχαιρέτησαν τοΈλατος 2012 μ ένα φιλικό παιχνίδι..

Για την ιστορία ο Μακεδονικός Κοζάνης κέρδισε με 3-2. Η ομάδα της Ελάτης με την απόδοσή της δικαιολόγησε την πολύ καλή φετινή της πορεία στην Β΄κατηγορία (δεύτερη θέση στον 1ο όμιλο). Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα πέντε γκολ που σημειώθηκαν στο παιχνίδι τα πέτυχαν ποδοσφαιριστές που κατάγονται απο την Ελάτη. Τα τρία γκολ του Μακεδονικού πέτυχαν ο Αντωνόπουλος Γρηγόρης και δύο ο Αντωνόπουλος Κώστας και τα δύο της Ελάτης ο Μπέσας Γιάννης και ο Μπέσας Σωτήρης. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού οι ευχές ήταν αμοιβαίες απο τα δύο σωματεία για υγεία και για καλή πορεία στα πρωταθλήματα που μετέχουν.

Μακεδονικός Κοζάνης: Κρικέλης, Κυπίρτογλου, Αντωνόπουλος Γρ., Πάτσιος, Τσαμπούρης, Αργυρόπουλος, Νικολάου, Κατσίκας, Ματούλας, Ζιαζιάς, Αντωνόπουλος Κ., Μαντζώλας, Βαρυτιμίδης, Λαμπίρης).
Έλατος Ελάτης : Παπακώστας, Παλπάνης Ι., Ντίνας Λ., Μπαζιώτας, Παλπάνης Χρ., Σαμαράς, Αντωνόπουλος Γ., Μπισιρίτσας, Γρίβας Γ., Μπέσας Σ., Μπέσας Γ., Ντίνας Α., Ντίνας Β., Τασιδήμος, Γρίβας Χρ., Πολίτης, Τέλιος Ρ., Ντίνας Ν.
* Ματιές στα σπορ
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected