Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Ο πρόεδρος…τρελάθηκε!

μυλωνας τοληςΑπόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Imathia Sports News! Όπως γράψαμε στις 27/12 στο άρθρο με τίτλο “Τόλης Μυλωνάς – Τέλος από την Αναγέννηση Γιαννιτσών”, ο 21χρονος ήταν πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ημαθίας. Τρεις μέρες μετά ήρθε η οριστική συμφωνία!

Ο νέος σταθμός στην καριέρα του 21χρονου αριστερού μπακ-χαφ είναι η ΑΕ Αλεξάνδρειας, που μέχρι στιγμής αναδυκνείεται “πρωταθλητής” των μεταγραφών, καθώς μέσα σε δύο 24ωρα κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με δύο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές!

Ο Τόλης Μυλωνάς, με καταγωγή από τον Εύρωπο Κιλκίς, αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τα Γιαννιτσά, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή του Νίκο Παναγιωτίδη. Εκτός των άλλων, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ομάδα δημιουργούν ένα κλίμα ανασφάλειας στους ποδοσφαιριστές και αυτός ο λόγος έχει οδηγήσει παίκτες που ήρθαν μόλις το καλοκαίρι να αποχωρήσουν 6 μήνες μετά.

Η διοίκηση της ΑΕΑ, με συντονισμένες κινήσεις και με ιδαίτερους χειρισμούς του Πόλη Χουρσουζίδη που τον γνωρίζει προσωπικά, απέσπασαν την υπογραφή του αριστερού μπακ-χαφ (μπορεί να αγωνιστεί και δεξιά κατά περίσταση) και κατάφεραν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να “κλείσουν” άλλον έναν επαγγελματία παίκτη, μετά το Ισαάκ Τεπετό χθες.

Ο 21χρονος παίκτης, του οποίου ο αδερφός αγωνίζεται με τα χρώματα του Αστέρα Αλεξάνδρειας στην Α2, βρέθηκε χθες με τους ιθύνοντες στην ομάδα και 2 χρόνια μετά επιστρέφει στην ΑΕΑ, με την οποία είχε αγωνιστεί την περίοδο 2010-2011 στη Δ’ Εθνική. Την επόμενη χρονιά έκανε το μεγάλο βήμα προς τη Football League, όμως αγωνίστηκε σε μόλις 2 παιχνίδια την περίοδο 2011-2012 και σε κανένα τη φετινή χρονιά.

Έτσι, η ενίσχυση για την ομάδα του Τόλη Τερζή συνεχίζεται και μάλιστα σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Imathia Sports News, θα πραγματοποιηθεί ραντεβού με έναν ακόμη επαγγελματία ποδοσφαιριστή, του οποίου η απόκτηση αν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει άλλη μία εντυπωσιακή κίνηση της διοίκησης της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected