Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ / Ακαδημία Βέροιας – Συνεργασία έκπληξη!

αεπ-ακαδημιαΔελτίο Τύπου

Μία νέα μεγάλη συνεργασία εξασφάλισε με την έναρξη της νέας χρονιάς ο προπονητής κ. Σάκης Σίμπος για τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας- ΑΕΠ. Η επιτυχία αυτή δεν αποτέλεσε βέβαια έκπληξη για όσους γνωρίζουν καλά την εγκάρδια φιλία που συνδέει τον προπονητή Σάκη Σίμπο με τον διεθνούς φήμης μάνατζερ Πασχάλη Παπαδόπουλο, η οποία ήρθε να επισφραγιστεί με τον πλέον επιτυχή τρόπο για τους νεαρούς φερέλπιδες ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας.

 Οι δυο άνδρες του ποδοσφαίρου συμφώνησαν σε διαρκή συνεργασία για την ανάδειξη των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του σωματείου και την προώθησή τους σε ομάδες του εξωτερικού. Μάλιστα, στα τέλη του μήνα ο κ. Παπαδόπουλος αναμένεται να επισκεφθεί για πρώτη φορά τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, όπου θα δοκιμαστούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές – ταλέντα του συλλόγου υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Σίμπου.

Το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα δημιούργησε ενθουσιασμό στους φερέλπιδες ποδοσφαιριστές και κίνητρο για διαρκή προσπάθεια και διάκριση. Το όνομα του μάνατζερ κ. Παπαδόπουλου είναι συνδεδεμένο με τους κορυφαίους Έλληνες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές καθώς και με τα μεγαλύτερα ονόματα – μεγαθήρια των ποδοσφαιριστών του εξωτερικού (μεταξύ αυτών Μαραντόνα, Πελέ, Κλίνσμαν, Ντέμης Νικολαΐδης, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Βασίλης Τσιάρτας κ.ά.). Πρόκειται για μία νέα δυναμική πρωτοβουλία του προπονητή της Ακαδημίας κ. Σάκη Σίμπου, μοναδικής σπουδαιότητας για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας. Φέτος και ο Πασχάλης Παπαδόπουλος πάει ΑΕΠ-Ακαδημία!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected