Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αναγέννηση Επανομής – Ένας έρχεται ένας φεύγει!

τσογκαΕτοιμη για ένα «μπαμ» στη γραμμή κρούσης είναι η Επανομή, που θα φέρει τρίτο Πορτογάλο στο ρόστερ της, μετά τα αδέρφια Μάθιου Σίλβα και Ζόσουα Σίλβα. Ο λόγος για τον Τούγκα, τον 26χρονο στράικερ, που ξεχωρίζει για το ύψος του (1.85) και την εκτελεστική του δεινότητα και ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο Αλβάρο Σεμέδο Βαζ Τούγκα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, φέρεται να είναι μια ανάσα από την Αναγέννηση και δεν αποκλείεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη ακόμα και την Πέμπτη, μαζί με τον Μάθιου Σίλβα, για να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Κώστα Βελιτζέλου.

Ο Τούγκα κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήρι (όπως και ο Εμίλιο Φουρτάδο της ΑΕΚ), ενώ μέχρι πρότινος ήταν πρώτος σκόρερ με πέντε γκολ στην πρωτοπόρο της Γ΄ Εθνικής Πορτογαλίας, τη Μάφρα. Ο 26χρονος κυνηγός στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Μπέιρα Μαρ, Εστορίλ και Γκιμαράες.

Παράλληλα, οι πράσινοι αναμένεται να αποκτήσουν ακόμα έναν τερματοφύλακα (φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε έναν έμπειρο με θητεία σε ομάδες Γ΄ Εθνικής), αλλά πιθανότατα και έναν φορ ακόμα.


Ελεύθερος ο Ναστόσκι


Την ίδια στιγμή, ο Κλίμεντ Ναστόσκι γίνεται ο ένατος παίκτης της Επανομής που περνά την πόρτα της εξόδου την τρέχουσα περίοδο. Ο πρόεδρος, Μιχάλης Μπαλασάς, είχε επαφή με τον Σκοπιανό μέσο, που βρίσκεται στην πατρίδα του και οι δυο πλευρές συμφώνησαν στην κοινή συναινέσει λύση τις συνεργασίας τους, που θα ολοκληρωθεί τυπικά τις προσεχείς ημέρες. Τα «διαζύγια» δε σταματούν εδώ για την Αναγέννηση, ενώ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών (πρεμιέρα Βελιτζέλου στον πάγκο), ντεμπούτο θα κάνουν οι Γκλάμοσακ και Παπαστεργίου (έκανε την Τετάρτη την πρώτη προπόνηση), με τον Σαμουηλίδη να επανέρχεται από τραυματισμό.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected