Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

AE Αλεξάνδρειας – Ένας…γκολεαδόρ στα “πράσινα”

Κίτσας Γεώργιος του Δ.Μισό χρόνο μετά το τελευταίο του ματς με τα χρώματα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στη Δ’ Εθνική, ο δεύτερος σκόρερ της φετινής Α1 Ερασιτεχνικής με 16 γκολ επιστρέφει, αλλά με τη φανέλα της συνοπίτισσας ΑΕΑ!

Ο λόγος για τον Γιώργο Κίτσα, ο οποίος μετακομίζει λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Βρυσάκι και για τους επόμενους 6 μήνες θα φορά τη φανέλα της Αλεξάνδρειας. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Θεοχάρης, με συντονισμένες κινήσεις απέσπασε την ελευθέρας του παίκτη και δίνει στη δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας Τόλη Τερζή να έχει πλέον δύο πολύ αξιόπιστες λύσεις στην επίθεση, μετά και την απόκτηση του Ισαάκ Τεπετού πριν λίγες μέρες.

Ο 25χρονος επιθετικός, με θητεία σε Απόλλων Κρύας Βρύσης και Ολυμπιακό Χερσονήσου, διανύει μία εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, καθώς εκτός των 16 γκολ που πέτυχε, δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος, ενώ αναδείχτηκε MVP της 5ης αγωνιστικής, μετά από ψηφοφορία που διενεργήθηκε μέσω του Imathia Sports News.

Η μεταγραφή του Γιώργου Κίτσα αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕ Αλεξάνδρειας, μετά του Ισαάκ Τεπετού και του Τόλη Μυλωνά. Την Τετάρτη 2/1 δοκιμάστηκε στην προπόνηση ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος, μέσος από τον Άγιο Γεώργιο Νέας Κρήνης της ΕΠΣ Μακεδονίας και θα αγωνιζόταν και χθες στο φιλικό με αντίπαλο τον Αστέρα Αλεξάνδρειας στο γήπεδο του Νησίου. Όμως δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και έτσι η ομάδα δεν ασχολείται πλέον με την περίπτωση του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected