Κατηγορίες
Super League 1

Νίκος Αναστασόπουλος : “Τεράστιο το άγχος”

αναστασοπουλος2

Στην παραδοχή ότι η παρουσία της Κέρκυρας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, δημιουργεί επιπλέον άγχος στους παίκτες της προέβη ο Νίκος Αναστασόπουλος, εξέφρασε όμως τη σιγουριά του για την παραμονή.

Ο τερματοφύλακας των Φαιάκων δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «θα βουλώσουμε στόματα, όπως έγινε και πέρσι», εξέφρασε όμως και παράπονο λέγοντας ότι «είναι κρίμα να δουλεύουμε τόσο σκληρά στις προπονήσεις και να μην βγάζουμε τη δουλειά αυτή στο γήπεδο.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Ημαθιώτης τερματοφύλακας

«Ξέρω ότι είμαστε στην τελευταία θέση, αλλά αυτό μπορεί να μη λέει και τίποτα. Δεν μ’ αρέσει να προδικάζω – υπάρχουν, άλλωστε, ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Εμείς οι ίδιοι ήμαστε όταν η ομάδα πήγαινε καλά, εμείς οι ίδιοι που τον τελευταίο μήνα κάναμε αυτές τις ήττες και πέσαμε σε εκτίμηση στα μάτια πολλών. Δουλεύουμε σκληρά, κουραζόμαστε πάρα πολύ και είναι κρίμα να μην το δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα το πράξουμε από εδώ και στο εξής. Έχουμε μέλλον. Είναι λογικό να υπάρχει πίεση, όταν είσαι στην τελευταία θέση. Ο προπονητής φροντίζει να μας αποφορτίζει, αλλά, όταν είσαι ποδοσφαιριστής και ξέρεις ότι “καίγεσαι”, είναι αναμενόμενο να παίζεις με άγχος. Κι αυτό δεν είναι εύκολο. Όλοι, όμως, καλό είναι να το συνηθίσουμε»

Για τον ρόλο των πιο έμπειρων στην ομάδα:

«Η Κέρκυρα διαθέτει και κάποιους παίκτες με εμπειρία και καλά θα κάνουμε εμείς, οι πιο παλιοί, να μεταφέρουμε αυτό το κλίμα αισιοδοξίας στα νέα τα παιδιά. Ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο β’ γύρο…».

Για το ματς με τον Αστέρα:

«Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας είναι φορμαρισμένος. Υπήρξα παίκτης του, ξέρω ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ και “παικτικά” δείχνει μια ποιότητα. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές, είναι δουλεμένη ομάδα, για χρόνια και σίγουρα, πρέπει να προσέξουμε τους επιθετικούς του Αστέρα, που είναι καλοί. Από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να παίξουμε κι εμείς το παιχνίδι μας, να κάνουμε ευκαιρίες, γκολ, να διεκδικήσουμε τη νίκη. Όπως είπε και ο κόουτς, όλα τα ματς από ‘δώ και πέρα, είναι δύσκολα. Και θα τα δώσουμε όλα. Θα παίζουμε σε κάθε ματς σαν να είναι τελικός…».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected