Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΑΟ Κάστωρ 0-1 (φωτορεπορτάζ)

Με το «διπλό» απέδρασε από τη Νεοκαισάρεια ο Κάστορας, καθώς επικράτησε 1-0 του Αχιλλέα.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τρέβλα (Ημαθίας), καθώς δεν τους έδωσε, όπως υποστηρίζουν δύο πέναλτι (δείτε εδώ την ανακοίνωση). Στο 35’ ζήτησαν την εσχάτη των ποινών, όταν ο Κλιάνης ανατράπηκε από τον Τράντα, ενώ στο 78’ δεν καταλογίστηκε η παράβαση σε χέρι του Παπαθανασίου μέσα στην περιοχή.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήταν έργο δύο 17χρονων του Κάστορα, καθώς στο 50’ ο Σίμου έκανε τη σέντρα και ο Κοκοβίδης έκανε το 0-1. Στο 89’ ο Γκούρλιας των «βυσσινί» αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για εξύβριση του διαιτητή. Ο Αχιλλέας, εκτός από τα παράπονα, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως με τον Κλιάνη, ο οποίος στο 58’ αστόχησε, ενώ στο 60’ ανάγκασε τον Κοσμίδη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Καρασκόρδας, Μπαγκέας, Τάσσος (46’ Τζιάνας), Θαμνόπουλος, Μπαγλαρίδης (66’ Αγγελάκης), Παυλίδης, Κωτσιαρίδης (58’ Τζιαμπέρας), Ευαγγελόπουλος, Κλιάνης, Μπεκιάρης, Νάκας

ΑΟ Κάστωρ: Κοσμίδης, Καρανάσιος, Τράντας, Μήνος, Παπαθανασίου, Γκούρλιας, Σίμου, Τάσιος (61’ Μαλεγκάνος), Αντωνιάδης (88’ Σαββίδης), Τσούκλης, Κοκοβίδης.

Onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected