Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νικήτας Σαρηγιαννίδης : “Όλα ξεκινούν από τα αποδυτήρια”

486230_444249605633935_534323556_n

Μπορεί φέτος να μην έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και να ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που τον κράτησαν αρκετά πίσω, όμως αποτελεί και αυτός έναν κρίκο της φετινής…θαυματουργής αλυσίδας της ομάδας του Ατρομήτου, που εντυπωσιάζει με την πορεία στον πρωτάθλημα αλλά και και με την αξιοσημείωτη σοβαρότητα. Ο λόγος για τον Νικήτα Σαρηγιαννίδη, ο οποίος μίλησε χθες στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο τόσο για την προσωπική του απόδοση αλλά και για το φετινό θαύμα του Διαβατού. Ας δούμε τα θέματα που αναλύει ο 21χρονος επιθετικός :

Για το αν συμφωνεί με τις δηλώσεις τόσο του προπονητή όσο και των συμπαικτών του για το οικογενειακό κλίμα και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους και αν μπορεί να αναφέρει άλλες αιτίες για τη φετινή εντυπωσιακή πορεία του Ατρόμητου: “Πιστεύω πως οι δύο λόγοι που αναφέρετε είναι υπεραρκετοί ώστε η ομάδα να πραγματοποιεί αυτή την πορεία και στο τέλος να πανηγυρύσουμε το πρωτάθλημα. Η συνεννόηση και η αλληλουποστήριξη τόσο μεταξύ των παικτών όσο με τη διοίκηση και τον προπονητή, είναι τα στοιχεία εκείνα που κρατάνε την ομάδα μας ενωμένη και δυνατή”.

Για τον αν πιστεύει ότι αγωνιστικά η ομάδα δεν θα έβγαζε αυτό που παρουσιάζει, αν δεν είχε το οικογενειακό κλίμα : “Αυτό εξυπακούεται. Καμία ομάδα δεν μπορεί να βγάλει το σωστό αποτέλεσμα στο γήπεδο από τη στιγμή που δεν υπάρχει ομαδικό κλίμα στα αποδυτήρια. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που είμαστε αήττητοι!”.

Για την άποψη του σχετικά με το γεγονός πως ο Αχιλλέας ενισχύθηκε περισσότερο τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ ο Ατρόμητος απέκτησε μόνο τον Τζήμα, ενώ αποχώρησε ο Μπουντάνι και αν θεωρεί πως αυτό θα παίξει ρόλο στη συνέχεια: “Εμείς δεν κοιτάμε ποτέ τις αντίπαλες ομάδες! Κοιτάμε μόνο να είμαστε σωστοί και να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου τι κάνουν οι αντίπαλοι, εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και το τι ζητά από μας η διοίκηση και ο προπονητής”.

Για το πως βλέπει τη συνέχεια, εννιά αγωνιστικές πριν το τέλος και αν μπορεί η ομάδα να κάνει το 8×8 (την τελευταία αγωνιστική ο Ατρόμητος έχει ρεπό): “Προσωπικά είμαι αισιόδοξος, αρκεί να υπάρχει το ομαδικό πνεύμα όπως προανέφερα. Με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σίγουρα δύσκολο κάτι τέτοιο, όμως ήδη έχουμε καταφέρει στην 20η αγωνιστική να είμαστε αήττητοι και με κυριότερο όπλο την καλή ψυχολογία, μπορούμε είμαστε εμείς οι πρωταθλητές”.

Για το γεγονός πως φέτος αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια ως αλλαγή και αν θεωρεί πως αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής: “Πιστεύω πως αν και ταλαιπωρήθηκα αρκετά με τους δύο τραυματισμούς στα γόνατα, πλέον νιώθω πανέτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα βάλω και εγώ ένα μικρό λιθαράκι για το απόλυτο στις νίκες και τη συμμετοχή μας στα play-off ανόδου. Ο προπονητής είναι εκείνος που θα επιλέξει αν και όποτε με χρησιμοποιήσει και θεωρώ ότι όποτε χρειάστηκε έδειξα τις δυνατότητες μου”.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected