Κατηγορίες
Γενικά

Το “1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου” είναι γεγονός!

Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια όλων των συνεργατών του Imathia Sports News, αρκετά τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην πορεία (η αλήθεια είναι ότι εν μέρει μας βοήθησε καθώς συμπεριλάβαμε μέσα και τις μεταγραφές τις ομάδων!), το “1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας” είναι γεγονός!

Μία έκδοση – σταθμός για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με κύριο στόχο την ανάδειξη και την προβολή του, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους ασχολούνται με αυτό, να τύχουν της σημασίας που αξίζουν. Ένα αφιέρωμα που δεν έχει προηγούμενο σε ερασιτεχνικό επίπεδο (μόνο στην ΕΠΣ Σερρών υπήρξε κάτι ανάλογο αλλά μόνο με φωτογραφίες των ομάδων συνολικά) και όσο κάποιος το ξεφυλλίζει, διαπιστώνει ότι είναι ένα βιβλίο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε ράφι τόσο παραγόντων, προπονητών και μάνατζερ, όσο και των ίδιων των ποδοσφαιριστών.

Στις 100 σελίδες του θα βρείτε φωτογραφίες από ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ξεχωριστά, με αναλυτικά στοιχεία για τον καθένα, ενώ κάθε ομάδα (Γ’ Εθνική Γυναικών, Δ’ Εθνική, Α1 και Α2) έχει το δικό της δισέλιδο. Θα βρείτε τα προγράμματα όλων των ερασιτεχνικών κατηγοριών του νομού μας, αλλά και της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας στην οποία αγωνίζονται τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Ως πρώτη έκδοση και επειδή επιλέξαμε να μην απευθυνθούμε σε χορηγούς (αν και υπήρχε η δυνατότητα, καθώς τα 1000 αντίτυπα θα διανεμηθούν σε όλο το νομό και όχι μόνο), το “1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας” κοστίζει 10€, τιμή προσιτή σε σχέση με τον την οικονομική συγκυρία, τον όγκο (100 σελίδες), την ποιότητα αλλά και για το γεγονός ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ με τα στοιχεία τους βρίσκονται μέσα σ’ αυτό και το συγκεκριμένο ποσό ως ετήσιο, θεωρούμε πως είναι μικρό.

Θα παρατηρήσετε πως κάποιες ομάδες αλλά και κάποιοι παίκτες δεν έχουν φωτογραφίες ή απεικονίζεται μία φανέλα. Αυτό συνέβη λόγω του φόρτου εργασίας αλλά και σ’ αυτή την περίπτωση έχουμε ήδη καταστρώσει ένα πλάνο και το επόμενο διάστημα όλοι οι παίκτες θα έχουν τις φωτογραφίες τους κανονικά, με τη μορφή αυτοκόλλητων όπως τα άλμπουν της panini που όλοι κάποτε συγκεντρώναμε και κολλούσαμε στα αντίστοιχα άλμπουμ!

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν για αυτή την έκδοση και ευχόμαστε το αφιέρωμα αυτό να αγκαλιαστεί και να αγαπηθεί από όλους, γιατί το αξίζει πραγματικά! Απευθυνόμενοι σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, θα θέλαμε να τονίσουμε και να επαναλάβουμε πως με το Αλμανάκ αυτό αποκτάς τη δική σου θέση και προβολή που αξίζεις, γιατί όλοι γνωρίζουμε πως στις περισσότερες περιπτώσεις το ποδόσφαιρο για σένα είναι χόμπι και χωρίς οικονομικές απολαβές.

Έτσι λοιπόν ξεκινά από σήμερα η διάθεση του “1ου Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας” και όσοι από σας επιθυμείτε να το παραλάβετε, οι συνεργάτες του Imathia Sports News θα έρθουν σε επαφή μαζί σας πολύ σύντομα! Εκτός αυτού, όσοι ήδη το έχετε παραγγείλει τις επόμενες μέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να το έχετε στα χέρια σας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected