Κατηγορίες
Super League 1

Έβαλντ Λίνεν – Συνέστησε την προσοχή ενόψει Βέροιας

λινενΤην προσοχή τους στο επικείμενο παιχνίδι με τη Βέροια επισήμανε ο Εβαλντ Λίνεν στους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Γερμανός τεχνικός στην προπόνηση της Δευτέρας υπογράμμισε τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο τόνισε πως το μυαλό όλων θα πρέπει να είναι στον τελικό του Σαββάτου με τη Βέροια.

«Αμυντικά ήμασταν καλοί. Κλείσαμε τους χώρους στη μεσαία γραμμή και τους δυσκολέψαμε αρκετά να αναπτυχθούν όπως κάνουν συνήθως. Δεχθήκαμε όμως και πάλι γκολ, από λάθη τα οποία είχαμε επισημάνει τις προηγούμενες μέρες. Σας είχα πει για τις στημένες φάσεις και για το μαρκάρισμα των αμυντικών του Ολυμπιακού οι οποίοι προωθούνται, αλλά δυστυχώς έτσι δεχθήκαμε τα γκολ», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι κρίμα για την προσπάθειά σας ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι, αλλά αν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, δε μπορείς να νικήσεις. Μην ξεχνάμε όμως ότι παίζαμε με την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και παρόλα αυτά τους δημιουργήσαμε προβλήματα. Δε χρειάζεται να σταθούμε περισσότερο σε αυτό το ματς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε όσο γίνεται περισσότερο για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Βέροια».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected