Κατηγορίες
Διάφορα

Μέγας Αλέξανδρος Νέου Μυλότοπου – Κυπελλούχος Πέλλας!

μυλοτοποςΓια δεύτερη συνεχή χρονιά ο Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου κατέκτησε το Κύπελλο Πέλλας, με αντίπαλο πάλι τον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας, με σκορ 3-1.

Η ομάδα του Μυλοτόπου μπήκε δυνατά από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Στο 37’ μετά από μπαλιά του Τσόρμπα στον κενό χώρο, ο Ρίτε έφυγε ταχύτατα, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έγραψε 1-0. Αυτό το αποτέλεσμα διατηρήθηκε ως το τέλος του ημιχρόνου, ενώ η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος.

Στο 72’ ο Γκότσης με σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 77’ η ομάδα της Πέλλας έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βουσβούρη με δεύτερη κίτρινη. Παρόλα αυτά, ο Τανταλίδης μείωσε στο 87’ με κεφαλιά σε 2-1. Στο 89’ με δέκα παίκτες έμεινε και ο Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου, καθώς ο Μυρντίνας δέχτηκε δεύτερη κίτρινη. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ρίτε στο 90’, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μ. Αλέξανδρος Πέλλας: Ογκανέζοφ, Κωρόνας, Βουσβούρης, Τανταλίδης, Μπουράκης (62’ Κούμπους), Καραμούζας (32’ Ρίσκος), Κιλίκης, Τζιβελέκης (67’ Καραπίτας), Χαρμάνας, Κουτρογιάννης, Γάκης.

Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου: Κατρατσέας, Νάτσης, Σαββάκης, Κατιρτζόγλου, Γρηγορίου, Τσόρμπας Ε., Τσόρμπας Β. (88’ Δουλκερίδης), Ρίτε, Γκότσης (90’ Χαμαλίδης), Οφίδης, Μυρντίνας.

*Δημήτρης Αρβανιτόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected