Κατηγορίες

Diveworld Scuba Center – Ticket4All (4-6 τελικό)

(F5 για ανανέωση)

Diveworld Scuba Center  – Ticket4All  4-6 (τελικό)

37′ ΓΚΟΛ! Ωραία αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, που αλλάζουν ωραία τη μπάλα και ο Ταϊλαχίδης από κοντά θα μειώσει το σκορ (4-6)

34′ ΓΚΟΛ! Τέταρτο γκολ για τον Χάμπαλη που εξελίσσεται σε man of the match! Με εξαιρετική κίνηση από τα πλάγια ο Σαμψωνίδης θα πασάρει στον αμαρκάριστο “Χάμπα” και με πλασέ θα κάνει το 3-6

30′ ΓΚΟΛ! Λεπτό και γκολ στο τελευταίο διάστημα. Ο Χάμπαλης με το δεύτερο συνεχόμενο τέρμα του από δεξιά θα δώσει δύο γκολ προβάδισμα στην ομάδα του (3-5)

29′ ΓΚΟΛ! Ολιγωρία στην άμυνα του Ticket και ο Μάστορας με πλασέ θα κάνει το 3-4

28′ ΓΚΟΛ! Άμεση απάντηση για τους φιλοξενούμενους, που στην αντεπίθεση θα πετύχουν το τέταρτο γκολ με τον Χάμπαλη (2-4)

27′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ από τον Μάστορα, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής. Οι γηπεδούχοι μειώνουν δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση (2-3)

Πάνω κάτω η μπάλα με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Οι δύο ομάδες είναι φανερό ότι έχουν την ποιότητα, με πολλές πάσες και ωραίες εναλλαγές.

16′ ΓΚΟΛ! Μετά από 8 λεπτά εκατέρωθεν ευκαιριών, ο Σαμψωνίδης θα κάνει ωραία κίνηση εκτός περιοχής και με το αριστερό θα κάνει το 1-3

8′ ΓΚΟΛ! Μειώνουν οι γηπεδούχοι με τον Γκαντζίδη, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με διαγώνιο σουτ σκοράρει για την ομάδα του (1-2)

6′ ΓΚΟΛ! Διπλασιάζει τα τέρματα το Ticket4All. Ο Χάμπαλης θα κάνει ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και με σουτ θα κάνει το 0-2

2′ ΓΚΟΛ! Ιδανικό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους. Ο Χάμπαλης θα κινηθεί αριστερά, θα πασάρει παράλληλα στον Τεπετό και αυτός με σουτ θα κάνει το 0-1

Συνθέσεις

Diveworld Scuba Center : Αναστασιάδης, Μάστορας, Λαζαρίδης, Σαρόγλου, Ανδρεάδης, Τσιαφούλης, Γκαντζίδης, Χάκος, Ταϊλαχίδης, Παχατουρίδης.

Ticket4All : Τεπετός, Κατσαπελίδης, Αράπης, Κορυτσαίος, Χάμπαλης, Ξανθόπουλος, Σαμψωνίδης, Καρανίκας, Μαργαρίτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected