Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ακρίβου

1010521_519886858079261_645163075_nΑπό το trikala-imathias.blogspot.gr

Με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα χαίρει άκρας υγείας και ταυτόχρονα την αξιοποίηση των ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών μας, ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, με την πρόσληψη του προπονητή Γιώργου Ντάμτσιου, ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Οι προϋποθέσεις υπάρχουν, αρκεί όσοι αποτελούμε αυτόν το Σύλλογο (Διοίκηση, προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι), να συνειδητοποιήσουμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι του και ως μια παρέα να προχωρήσουμε για την υλοποίηση των στόχων που έθεσε η (πλαισιωμένη με αρκετούς νέους παράγοντες) Διοίκηση, όταν πριν από λίγες μέρες ανέλαβε το ”βαρύ φορτίο” λειτουργίας της ομάδας, κάτω από τις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας. Εγγύηση γι’ αυτό, το μεράκι και το όραμα των παραγόντων, ο ενθουσιασμός και η αδιαμφισβήτητη αξία των τοπικών μας ποδοσφαιριστών, οι άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις και η αγάπη των Τρικαλινών για το ποδόσφαιρο και την Ομάδα.

Και επειδή το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, είναι παιχνίδι και το να ανήκει κάποιος σε ένα Σύλλογο είναι χαρά και τιμή, αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Ακρίβου, οποίος μετά από κάποια χρόνια απουσίας, επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Από τα blogs πληροφορηθήκαμε για την απόφαση του Λάμπρου Μαγγανάρη να συνεχίσει την καριέρα του στην Α.Ε. Καψόχωρας. Ο Λάμπρος αποτελεί ένα κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας. Τον ευχαριστούμε για την λαμπρή τριετή παρουσία του, την αυταπάρνησή του και την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική και στην προσωπική του ζωή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected